Μετάβαση στο περιεχόμενο

fragkiad

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by fragkiad

  1. Ευχαριστώ για την άποψη, αυτό νομίζω και εγώ. Παρόλαυτα είναι μία αδυναμία που δεν έχει αντιμετωπιστεί νομοθετικά. (δεν είναι και η μόνη βέβαια)
  2. Δυστυχώς είναι η τελευταία περίπτωση που αναφέρεις, δηλαδή γυμνό κατάσταημα χωρίς τζαμαρίες. Οπότε υπάρχει κάποια λύση;
  3. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση μίσθωσης ημιτελούς καταστήματος, κατά την οποία ο μισθωτής αναλαμβάνει την αποπεράτωση σύμφωνα με τις ανάγκες του; Ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να εκδοθεί ΠΕΑ και άρα να γίνει μισθωτήριο πριν το αποπερατώσει ο μισθωτής. Πώς όμως θα μπει ο μισθωτής χωρίς να γίνει μισθωτηριο;
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι, πελάτης σκέφτεται να εκδόσει οικοδομική άδεια σε εκτός σχεδίου οικόπεδο με εξάντληση του Σ.Δ. και να προχωρήσει αρχικά στην κατασκευή μέρους του κτιρίου. Γνωρίζετε αν θα έχει πρόβλημα κατά τον έλεγχο που θα πραγματοποιήσει ο ελεγκτής Δόμησης; Είναι υποχρεωμένος να υλοποιήσει το σύνολο της αδείας σε ορισμένο χρονικό διάστημα, π.χ. μέχρι την λήξη της αδείας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.