Μετάβαση στο περιεχόμενο

teris83

Members
  • Περιεχόμενα

    35
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    7

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Χαλκιδική
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

teris83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

356

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι το πρόβλημα έγκειται στην αυξημένη πίεση λειτουργίας αρδευτικού συστήματος. Συγκεκριμένα πρόκειται για αρδευόμενη έκταση με υψόμετρο 41 μέτρα που αρδεύεται από γεώτρηση σε υψόμετρο 21 μέτρα με παροχή 42 μ3/ώρα. Η αρδευόμενη έκταση βρίσκεται σε απόσταση 700 μέτρων από τη γεώτρηση και συνδέεται με σωλήνα φ75. Το σύστημα δουλεύει με πίεση 9 bar. Ο λόγος της αυξημένης πίεσης, οφείλεται άραγε στη διατομή του σωλήνα μεταφοράς ή φταίει κάτι άλλο?
  2. Διαβάζεις αυτές τις ειδήσεις και σε πιάνει κατάθλιψη για την κατάσταση στη δική μας χώρα. Μια χώρα που θα μπορούσε να έχει παγκόσμια πρωτοπορία στις ΑΠΕ. Αντι γι αυτό φουλ ρυπάνση και εξάρτηση από τρίοτυς με τους λιθάνθρακες και το πετρέλαιο. Ντροπή σας γι άλλη μια φορά ''έλληνες'' πολιτικοί...... Παρακαλώ η συζήτηση και τα σχόλιά σας να κινούνται εντός θέματος. Ευχαριστώ, Γιάννης
  3. Αφού ρε Στασινέ συνηπόγραψες ο ίδιος τις αυξήσεις..... τώρα το παίζεις επαναστάτης? Κατι μου λέει ότι αν εφάρμοζε τα αναδρομικά η ΝΔ δεν θα χες πρόβλημα...... Το θέμα δεν είναι αγαπητοί συνάδελφοι του ΤΕΕ μόνο τα αναδρομικά, αλλά το γεγονός ότι οι ασφαλιστηκές εισφορές είναι τεράστιες για την εποχή και σίγουρα μη ανταποδοτικές. Γι αυτό το θέμα τουμπέκα.... Επίσης εσείς που φωνάζετε δυσμενή οικονομική κατάσταση και λέτε ότι σκέφτεστε τον μηχανικό, γιατί δεν μειώνετε ή και να καταργείσετε την ετήσια συνδρομή του ΤΕΕ? Αυτό είναι κάτι που αν μη τι άλλο περνά από το χέρι σας....
  4. Σωστή κίνηση από το ΤΕΕ αλλά όχι ολοκληρομένη. Διότι κανονικά πρέπει να διαγράψει και τους μηχανικούς που ψήφισαν και εφάρμοσαν σαν διοικιτικό συμβούλιο του ΤΣΜΕΔΕ τις μεγάλες αυξήσεις του 2011. Ηταν τότε στο συμβούλιο και ένας μελαχρινος,μουσάτος.... πως τον λέγαν..... μου φαινεται το επίθετό του ξεκινούσε από Στα και τέλειωνε σε σινός....
  5. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και απευθύνω ερώτημα στον διαχειριστή: και γιατι να μην διοργανωθεί μια συνάντηση ή δυο συναντήσεις (μια στην θεσσαλονίκη μια στην Αθήνα) μέσω του blog όπου θα συζητήσουμε, ακομάτιστα και μόνο άτομα, αποκλειστηκά σε ποιες δράσεις μπορούμε να προβούμε ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει. Τα αιτήματα είναι σε όλους γνωστά..... και ο κόμπος έφτασε στο χτένι
  6. Τι έγινε ρε μάγκες? Ξυπνήσατε? Γιατί όμως τώρα? Δηλαδή φέτος που πληρώσαμε αυξημένες εισφορές, 26% φόρο και προκαταβολή όλα εντάξει? Το ασφαλιστικό ήταν δηλαδή η σταγόνα που ξεχίλησε το ποτήρι? Ντροπή σας για άλλη μια φορά συνδικαλιστές-κομματόσκλυλα. Είμαι σίγουρος ότι και τώρα ότι κάνετε το κάνετε για πολιτικούς ή άλλους λόγους και σίγουρα όχι για το καλό του κλάδου.
  7. Επίσης χρονια πολλά με υγεία και ευημερία σε όλους τους συναδέλφους! ΥΓ Καλά μυαλά στους κυβερνώντες, χρόνια καλά και πολλά δεν τους εύχομαι.
  8. Λάθος συνάδελφε. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και όχι οικονομικό. Κυβερνάνε εδώ και 30 χρόνια πολιτικοί άσχετοι με όλα τα αντικείμενα διακυβέρνησης και σχετικοί μόνο με το βόλεμα και τη κλεψιά. Το ασφαλιστικό όσο και αν σου φαίνεται παράξενο, είναι κάτι το απλό. Ομως χρειάζεται να συνταχθεί από άτομα σχετικά με το αντικείμενο, που δεν έχουν στόχο το κλέψιμο των αποθεματικών, το βόλεμα ΔΥ στα ασφαλιστικά ταμεία και την εξυπηρέτηση μικρών συντεχνιών (πολιτικών, δημοσιογράφων, σώματα ασφαλείας κτλ) σε βάρος των άλλων. Επίσης πρέπει να υπάρχει δέσμευση για ισχύ του προγράμματος εσαεί.
  9. Με σχόλια σαν του φίλου πιο πάνω καλά να πάθουμε σαν λαός... μας περιμένει μόνο ονειδος...
  10. Ξεκινησε η αντίστροφη μέτρηση. Οδεύουμε σε καταστάσεις απρόβλεπετες και σίγουρα αλγεινού περιεχομένου για το έθνος μας. Περαστηκά μας.
  11. Γι αυτό ο Αν. Παπανδρέου και όλοι οι διάδοχοί του, με τελευταίο διδάξαντα τον Τσίπρα, αποφάσισαν την αποβιομηχανιση της Ελλάδας. Για να μην έχουμε θέμα νέφους στη χώρα. Αρε ελληνικό μυαλό......
  12. Οπου ακους νέα υπηρεσία σημαίνει νέα πρόσληψη ημετέρων. Ασε που όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι δίχως νόημα. Οσο για το ασφαλιστικό η λέξη τίποτα είναι αντιπροσωπευτική του έργου σου Στασινέ. Το θέμα δεν είναι να πέσουμε κατηγορία αλλά να φύγουν ανεπιστρεπτή οι αυξήσεις. Μην πούμε για τις μπίζνες με την τράπεζα αττικής όπου ελπίζω στο μέλλον να λογοδοτήσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο φαγοπότι με τα χρήματα των ασφαλισμένων
  13. Αχρηστοι σε όλα τους. Ούτε να απορροφήσουν τα φράγκα δεν είναι ικανοι. Οχι μόνο εδώ, στο ΕΣΠΑ το ίδιο. Αυτό συμβαίνει όταν κυβερνούν παιδιά του κομματικού σωλήνα χωρίς ίχνος εργασιακής εμπειρίας.
  14. Ετσι, βαράτε τους στο κεφάλι. Βέβαια το αυτί τους πάλι δεν ιδρώνει, αφού πλήρώνουν μόνιμα τα κορόιδα. Τόσα χρήματα ανεκμετάλευτα πέρασαν και μετά έφυγαν λόγω ολιγορίας από τα ΕΣΠΑ (αφού ο μόνος τρόπος που ξέρουν να απορροφούν χρήμα είναι τα πεντάμηνα, αλλά οι ευρωπαίοι δεν είναι βλάκες). Κατ εμέ, οι διάφοροι υπουργίσκοι περιβάλλοντος, εσωτερικών κτλ που όλοι γνώριζαν ή έπρεπε να γνωρίζουν το πρόβλημα, πρέπει να έχουν ποινική ευθύνη και να πληρώσουν από την τσέπη τους το πρόστιμο.
  15. Ελεος με τα κρατικοδίαιτα ταμεία. Ολα γίνονται χωρίς μακροπρόθεσμο σχέδιασμό και με βασικό πυλώνα τις θέσεις εργασίας για τους ΔΥ. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά τίποτα. Ούτε να φτίαξουν ένα σταθερό-βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα ούτε να αφήσουν επιτέλους τους ΕΕ να δουλέψουν χωρίς την έγνοια τι θα ξημερώσει αύριο. Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη χώρα και δυστυχώς προβλέπω καταστάσεις σκληρού ροκ στους επόμενους μήνες που μπορεί να οδηγήσουν σε καταστάσεις που ούτε φανταζόμαστε ότι μπορεί να συμβούν (όποιος ασχολείται με ιστορία καταλαβαίνει σε τι ιστορική καμπή βρίσκεται η χώρα και τα σύνηθει σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελέσματα).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.