Μετάβαση στο περιεχόμενο

msamartz

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

msamartz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδερφοι καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτησω αν έχει ασχοληθει κανείς με μελέτη-τεχνική περιγραφή τοποθέτησης ανατρεπόμενης καρότσας σε φορτηγό και συγκεκριμένα για τον υπολογισμο των επιπτώσεων στους άξονες και τον έλεγχο της ευστάθειας? Εχω εκπονήσει μελέτη-υπολογισμό τοποθέτησης γερανού επί οχήματος, αλλά όχι για μηχανισμό ανατροπής. Πως εξετάζεται η συγκεκριμένη περίπτωση...? Δεν μπορώ να συμπεράνω τι πρέπει να υπολογίσω όσον αφορά την ανατροπή για να αποφανθώ για την ευστάθεια σε σχέση με τις ροπές και την κλίση.... Είναι απαραίτητη αυτή η μελέτη για την έκδοση άδειας για το φορτηγό? Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικα με την ταξινόμηση αυτών των φορτηγών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Έκανα λάθος τον τίτλο,πως μπορω να τον αλλάξω?
  3. Γεια σας συνάδελφοι. Είμαι νέος Μηχ.Περιβάλλοντος και δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά ακόμα. Εχω κάνει κάποιες ΜΠΕ για μικρές βιομηχανίες εδώ στην περιοχή, αλλά τώρα μου ζητήθηκε από ένα τοπικό Δήμο μια ΜΠΕ για αμμοληψια.Θέλω μια μικρή βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει κατι σχετικό για να μπορέσω να ξεκινήσω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Μπορει καποιος να την στειλει και σε εμενα?Το mail μου είναι : [email protected] Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.