Μετάβαση στο περιεχόμενο

niros

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

niros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, σε σχετικό ερώτημα με το παραπάνω. Τμήμα του κτηρίου και του οικόπεδου αντίστοιχα είναι εκτός οικισμού, εντος ζώνης ΖΟΕ και διακόπτεται από την γραμμή χαρακτηρισμένου παλαιού αιγιαλού. Ενώ υπάρχει χαρακτηρισμένος νέος αιγιαλός σε απόσταση από τον παλαιό προς την θάλασσα τουλάχιστον 50μ. Τίτλους ιδιοκτησίας έχει με χρήση χρησικτησίας για όλο το οικόπεδο μαζί με τμήμα εντος του παλαιού αιγιαλού. Μπορεί να ενταχθεί στο 4014? Ευχαριστώ Είναι σε λάθος θέμα η ερώτηση.Παρακαλώ να επαναληφθεί σε αντίστοιχο θέμα του Ν4014.Ευχαριστώ, Manolis gon
  2. μαλιστα Καλησπερα, εχω ενα ισογειο καταστημα 79μ² με αδεια καταστηματος και μια θεση σταθμευση. Θελω να βγαλω βεβαιωση κοινης χρησης για πιτσαρια. Τα ατομα ειναι κατω απο 50 οποτε δεν απαιτειται αλλαγη χρησης σε χωρο συναθροισης κοινου. Ομως στην πολαιοδομια επιμενουν οτι θα πρεπει να κανω αλλαγει χρησης διοτι αλλαζουν τα φορολογικα απο το κταστημα σε καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος. Ισχυει κατι τετοιο? και αν ναι πως προκυπτει η διαφορα αφου στα φορολογικα υπαρχει μια κατηγορια καταστημα.
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχω το εξής πρόβλημα. Υπάρχουν δυο διαμερίσματα στον ίδιο οροφο αλλά σε διαφορετικά κτηρια αλλά τα κτηρια αυτά είναι κολλητα. Όταν αγοράστηκαν τα διαμερίσματα μέρος το ενός ενώθηκε με το άλλο έτσι ώστε να μεγαλώσει το δεύτερο διαμέρισμα. Τώρα που θέλω να πούλησω το ένα από τα δυο υπάρχει πρόβλημα στα χιολιοστα. Επειδή μέχρι τώρα ο ιδιοκτήτης ήταν ένας δεν χρειάστηκε ποτέ να τροποποιηθούν τα χιλιοστά τους. ( στο ίδιο οικόπεδο έχουν κατασκευαστει 4 κτηρια). Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεχωρίσω τα διαμερίσματα?
  4. Εχω ένα οικοπεδο 4530τμ εντος οικισμου σε ακτίνα 800.Το οικοπεδο εχει προσωπο σε επαρχιακό δρομο. Μου ειπαν οτι το τμημα του οικισμου που ειναι αποκοπτομενο απο το δρομο ειναι εκτος οικισμου, ισχυει? Αν ναι τι μπορω να κανω? Εντομεταξυ, υπάρχουν ηδη δυο κατοικιες 120μ² & 55μ² και μια αποθηκη 78μ². Μετα απο τον σεισμο 2008 χαρακτηριστικαν καταδεφιστεα η μικρη κατοικια και η αποθηκη. Τωρα όμως που θελω να εκδοσω αδειες και για τα δυο κτηρια δεν μπορω διοτι λεει ειναι με τις διαταξεις εκτος οικισμου. Ενω εχω >4000μ² το αθροισμα των τετραγωνικών όλων των κτήριων ειναι >200μ².Υπάρχει κατι αλλο. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.