Μετάβαση στο περιεχόμενο

JIM FOCUS II ST

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by JIM FOCUS II ST

  1. Έχω MSc in Bridge Engineering. Με βοήθησε αρκετά μιας και ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με μελέτη γεφυρών..
  2. Eλεγχοι γεφυρών από προεντεταμένο σκυρόδεμα 1) Ο έλεγχος αποθλίψεως υπό τον ημι-μόνιμο συνδυασμό δράσεων. 2) Ο έλεγχος του περιορισμού του εύρους ρηγμάτωσης στη τιμή wk = 0,2mm υπό τον συχνό συνδυασμό δράσεων. 3) Ο περιορισμός των θλιπτικών τάσεων του σκυροδέματος υπό τον μη-συχνό συνδυασμό δράσεων στην τιμή σc(t) < 0,60 fck . 4) Ο περιορισμός των εφελκυστικών τάσεων στο χάλυβα σκυροδέματος υπό τον μη-συχνό συνδυασμό δράσεων στη τιμή σs < 0,80 fyk . 5) Ο έλεγχος των θλιπτικών τάσεων του σκυροδέματος υπό τον ημι-μόνιμο συνδυασμό δράσεων με την τιμή σc(t) < 0,45 fck, ώστε να διευκρινιστεί αν θα θεωρηθεί η γραμμική ανάλυση των ερπυστικών παραμορφώσεων ή όχι . 6) Η τάση των τενόντων δεν πρέπει να υπερβαίνει την τιμή σp < 0,65 fpk υπό τον ημι-μόνιμο συνδυασμό δράσεων. 7) Ο έλεγχος των εφελκυστικών τάσεων του σκυροδέματος υπό τον καθοριστικό συνδυασμό δράσεων στην τιμή 0,85 fctk,0.05. Ο έλεγχος των εφελκυστικών τάσεων του σκυροδέματος υπό τον σπάνιο συνδυασμό με την τιμή fctm, ώστε να διαπιστωθεί αν οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν για την ρηγματωμένη ή μη κατάσταση του φορέα . Επειδή μάλλον σε μπέρδεψα στείλε μου pm..
  3. To staad είναι αγγλικό πρόγραμμα (κάποτε το λέγανε QSE) και πρόσφατα αγοράστηκε η εταιρία από την BENTLEY (αντίστοιχος όμιλος AUTODESK). Αντίστοιχα η AUTODESK αγόρασε το ROBOT ώστε να δούλευε με το REVIT και να λύνεις με το δικό της στατικό τον φορέα. Χαμός και παιχνίδια εταιριών φίλε μου…
  4. Θεωρώ ότι το Robot είναι ποιο κοντά στον EC3. Το Staad είναι βρετανικό με αποτέλεσμα τώρα να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα.. επίσης το Robot σου υπολογίζει τις αναμοπιέσεις αυτόματα κάτι πολύ σημαντικό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.