Μετάβαση στο περιεχόμενο

KaTaNaS

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

KaTaNaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπασδέκα είναι το σώμα "άγκυστρο-τροχαλία/ες" Βαρούλκο είναι όλος ο μηχανισμός ανύψωσης που αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα, μειωτήρα, τύμπανο, συρματόσχοινο. Φορείο είναι το "καρότσι" όπου αναρτάται το Βαρούλκο. Βαρουλκοφορείο είναι το σύνολο των 2 τελευταιων.
  2. μπήκαν οι πρόβολοι για την σκίαση των μπαλκονιών και βρηκε ευκαιρία ο σιδερας να χρεώσει μετρα καγκελο!
  3. Φωναξε τον συντηρητη για επανέλεγχο!
  4. Ότι πεί ο κατασκευαστής του Κινητήρα. Προτιμότερο συχνοτερες αλλαγες με λιπαντικό χαμηλοτερων επιδόσεων και τιμης που πληρει τις προδιαγραφες που εχει ορισει ο κατασκευαστης του κινητηρα .
  5. στη δικη μου εγκατασταση , δεν υπαρχει εμβαπτισμενη στο εδαφος δεξαμενη αλλα ακουμπησμενη στο δαπεδο του γκαραζ σε μια γωνία,οι διαστασεις της ειναι 1.800mm x R400 , επαναάμβανω το καπακι το εφτιαξα μονος (μεταλλικο) αλλα δεν εχω βαλει σαλαμαστρα ή λαστιχο στα χειλη εφαρμογης ακομα... αν ανοιξεις το καπακι βλεπεις κατευθειαν τα βοθρολυμματα, αν και ενεκα λευκης δεξαμενης η σταθμητων λυμματων(για ελεγχο) φαινεται στο τοιχωμα της δεξαμενης.
  6. Ριξε μια ματιά και στις ιταλικες αντλίες LOWARA , ειναι σαφώς πιο φθηνές απο της WILO. http://www.efstratiadis.gr/?section=298 σε δικια μου κατασκευη προκειμενου να απομακρυνω τα λυματα τριών WC , 2 νιπτήρων , ντουζιερα, νεροχυτη και πλυντήριο που βρισκονται πιο χαμηλα απο το φρεατιο συλλογης λυματων προτίμησα να παρω δεξαμενη ενος κυβικού και να βυθισω αντλία με κοπτήρες απο μια θυριδα που ανοιξα μονος μου. Φοβηθηκα τυχών διακοπή ρευματος, γιατι τα ετοιμα κουτιά έχουν μαξιμουμ 250 liter διαθεσιμότητα. Και βέβαια κοστίζουν γυρω στο 1300αρι αν θυμαμαι καλα. ενω αρχικά θεωρησα πως η εξαερωση της δεξαμενης θα επιτυγχάνεται μέσω της Φ120 που καταληγει σε αυτή, εχω πρόβλημα με δυσοσμία (η δεξαμενη βρισκεται στο υπογειο γκαραζ), βεβαια δεν εχω στεγανωσει σωστα το άνοιγμα για την εισοδο της Φ120 οπως και μια μικρη οπή απ'όπου περναει ενα συρματοσχοινο συγκράτησης προκειμενου η αντλία να βρισκεται συνεχως σε καθετη θεση. Θα δοκιμασω να κανω μια υποτυπώδη στεγανωση με σιλικονη στα κενά , και σαλαμαστρα στο καπακι της θυριδας και το αποτεελσμα θα κρινει την επόμενη κινηση.
  7. Καλησπέρα, μήπως όπου χρησιμοποιεις τον όρο "γερανογεφυρα" εννοείς το βαρούλκο; Γνωρίζεις πως η γερανογεφυρα ειναι στην ουσία η μεταλλικη κατασκευή της κεντρικής δοκού δεμενη με τους πλαγιοφορείς η οποία κινειται συνηθως κατα το μήκος ενος κτηρίου πανω στις γερανοδοκούς. Στον κεντρικό φορέα της γερανογεφυρας βρίσκεται (αναρτημενο σε μονου φορεα, επικαθημενο σε διπλού φορεα) το βαρούλκο το οποίο κυλίεται με τη βοήθεια του φορείου πανω στο οποίο ειναι δεμένο. Το σύνολο αυτών ονομαζεται βαρουλκοφορείο. Το βαρουλκοφορείο συνηθως κινείται σε εγκαρσια κατευθυνση του κτηρίου (τα περισσοετρα βιομηχανικα κτηρια ειναι μακροστενα) Φίλε Vlad το πρόβλημα στο οποιο αναφερεσαι εμφανιζεται στην όλη γερανογεφυρα κατα την κίνηση της κεντρικής δοκου πανω στις γερανοδοκούς ή στην κινηση του βαρολκοφορείου κατα την κινηση του επι της δοκου της γέφυρας; Όπως και να'χει θεωρώ ασφαλέστερο να καλέσετε ενα εξειδικευμένο συνεργείο στις γερανογέφυρες και να σας προτείνει λύση στο πρόβλημα δίχως να αναλαβετε εσεις ευθύνη πειραματιζόμενοι και δίχως να εκθεσετε κανεναν εργαζόμενο σε κίνδυνο. Εργάζομαι σε εργοστάσιο κατασκευης γερανογεφυρών , μια επίσκεψη απο εναν τεχνικο δεν κοστίζει τίποτα, σίγουρα ειναι καλύτερα να διαγνωσθει το πραγματικο πρόβλημα απο εξειδικευμενο προσωπικο, να προταθει μια λυση, να ακολουθησει η οικονομικη προσφορα και τέλος να αποφασισετε αν θα την επισκευασετε μονοι σας . Καλύτερα τα ανυψωτικα μηχανηματα να ελεγχονται απο πιστοποιημενο και εμπειρο προσωπικο. Φιλικά Σταύρος. Για όποια περαιτερω πληροφορία στειλε μου πμ
  8. Καλημερα, εαν αποφευγεις την πακτωση του δονητη στην εξωτερικη ή εσωτερικη επιφανεια του κυλινδρου επειδη το πρόβλημα που συναντας ειναι η τροφοδοσία του δονητη (λογω περιστροφης - βυρηνιασμα καλωδιου -sik- ) ξανασκεψου το λαμβανωντας υποψιν πως μπορεις να βρεις λύση με μηχανικο τυμπανοκαλώδιο (στροφείο) που χρησιμοποιειται στις πορταλ γερανογεφυρες αφαιρωντας το εσωτερικο ελατηριο του , μιας και η περιστροφη σου θα ειναι ατερμωνη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.