Μετάβαση στο περιεχόμενο

andrew_m

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by andrew_m

  1. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε την απόδοση για σφυρί σε καθαίρεση άοπλου σκυροδέματος πάχους 0,5 μ. και αντίστοιχα τσάπας. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος ή έχει καμία ιδέα για το πως μπορώ να κλείσω τρύπα διαμέτρου 10 cm περίπου σε πάνελ πλαγιοκάλυψης. Ο στόχος βέβαια είναι να μην φαίνεται όσον των δυνατών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. ξερετε εαν η διαδικασια αυτη (εγγραφη εετεμ, οαεε, εφορια) ειναι πολυ χρονοβορα?εννοω μπορει να παρει μεχρι κ μηνα για να εισαι ετοιμοσ?
  4. Μήπως ξέρει κανείς τι εισφορές πληρώνει ένας νέος μηχανικός στον ΟΑΕΕ? Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  5. Είμαι νέος μηχανικός πολ. δομικών έργων Τ.Ε. και θα δουλέψω σε μία εταιρεία αλλά δεν θα είμαι μισθωτός, θα είμαι με μπλοκάκι...Ξέρει κανείς σε πιο ταμείο ασφαλίζομαι?Επίσης στην εφορία που θα κάνω έναρξη τι θα δηλώσω?
  6. Ξέρεται τι ενέργειες χρειάζονται για να γίνει κάτι τέτοιο και αν γίνεται βέβαια???
  7. ξερει κανείς που ακριβως βρισκεται το φροντιστηριο Ποδαρας?τηλεφωνο?
  8. Έχει κανείς μεταφρασμενό Poulos-Davis ή μήπως γνωρίζετε που μπορώ να το βρω μεταφρασμένο(για θέμα διπλωματικής)?
  9. Γνωρίζει κανείς αν ειναι σωστό σε ενα κτίριο με σκελετό απο οπλισμένο σκυρόδεμα γίνει προσθήκη ενός ορόφου, ο οποίος ειναι από φέρουσα τοιχοποιια και συγκεκριμενά οι τοίχοι ειναι απο τουβλέτες και η οροφή απο οπλισμένο σκυρόδεμα(περιμετρίκα της τοιχοποιιας υπάρχει δοκος)? Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο και να μην είναι αόριστοι. Ευχαριστώ, ilias
  10. Καλή συμβουλή triumph.Μπορείς να μου πείς πια είναι αυτά τα 3-4 φροντιστήρια?
  11. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η προετοιμασία για τις κατατακτήριες?
  12. θέλω να δώσω στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο ΕΜΠ.Βασικα δουλεύω και σκεφτόμουν να σταματήσω περίπου το Σεπτέμβριο για να προετοιμαστώ περίπου 2 μήνες και μάλλον με φροντιστήριο...
  13. Πόσι καιρό πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω προετοιμασία για να δώσω εξετάσεις το Δεκέμβριο? ευχαρσιρώ προκαταβολικά...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.