Μετάβαση στο περιεχόμενο

yannis_stavr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

yannis_stavr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η ερώτηση που έκανα Αφορά Μελέτες που δεν χρειάζονται Φορολογικά ή Αμοιβές στην πολεοδομία ή αλλού. Δηλαδη τοπογραφικό αγροτεμάχιου ή κάτοψη ΔΙΚΗΣ μου ιδιοκτησίας με στόχο κάποιο συμβόλαιο για ΔΙΚΗ μου χρήση, και μένοντας συνεπής στην ετήσια συνδρομή μου στο ΤΕΕ. Τελικά λοιπόν σας ενημερώνω, μετά από δικό μου ψάξιμο και για κάθε ενδιαφερόμενο οτι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ. α) Δε χάνεις την ιδιότητα του μηχανικού αν κανεις διακοπή επαγγέλματος και β) δεν θα σε τσεκάρουν αν κόβεις δελτίο παροχής στον... εαυτό σου. Μετά απο 11 χρόνια στο ελευθερο επάγγελμα δεν με πιάσανε φιλοδοξίες να δουλέυω "μάυρα" απλά να ασχολήθω με τα περιουσιακά μου μιας και δεν υπάρχουν δουλειές... Υ.Γ. Καλή τύχη σε όλους!
  2. Κατ' αρχήν σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για το χρόνο σας. Το σπίτι ΤΩΡΑ θερμαίνεται με καλοριφέρ αλλα ΟΝΤΩΣ οι προηγούμενοι ενοικοι (μεχρι προτεινος ενοικιαζοταν) χρησιμοποιούσαν ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ γιατι δεν ειχαν λεφτα να βαλουν πετρελαιο. Το υποψιαζομουν οτι σχετιζοταν με τη μούχλα αλλα δεν φανταζόμουν οτι 2 χρονια μετα ΔΕΝ θα μπορουσα να απαλλαγω απο τη μούχλα. Μεχρι λοιπόν να εχω τη δυνατοτητα να κανω θερμοπρόσοψη αποφασισα τα εξής: 1) Τριψιμο μούχλας με ειδικα καθαριστικα 2) Επισκευες σε διαφορες ρωγμες με συνδυασμό κολλας πλακιδιων & ρυτινουχου επισκευαστικου 3) Βαψιμο με αντιμουχλικό χρώμα (Για το δωματιο του μωρου θα το ψαξω να βρω οτι καλυτερο υπάρχει) 4) Σκεφτομαι επίσης να επαλείψω τους εξωτερικούς τοιχους απο την εξωτερική τους πλευρά τουλάχιστον με ΥΓΡΟ-μονωτικό ελαστομερές. και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκρινση.
  3. Καλημερα σε όλους. (Ζητω προκαταβολικά συγνώμη αν το εν λογω θεμα το εχω βαλει σε λαθος σημειο.) -Δωματιο στο οποιο προορίζεται για να μπει ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ μωρο, παρουσιάζει ΜΟΥΧΛΑ σε τοιχους-ταβανι. -Το διαμέρισμα ειναι τελευταίος όροφος κατασκευη 1980-κάτι αλλα έχει γίνει συγχρονη θερμομόνωση-υγρομόνωση δώματος ενός έτους (φραγμα υδρατμων,κλίσεις με ελαφρομπετο, 5cm εξιλασμενη πολυστ. και ασφαλτόπανο) . -ΔΕΝ έχει γίνει θερμοπρόσοψη προς το παρόν και ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αμεσα για οικονομικούς λόγους. -Οι εξωτερικοι τοιχοι ειναι 25άρηδες με 10αρι μπλόκο μεσα εξω και 3αρι φελιζολ στη μέση (διογκωμένη πολυστερινη) ηλικιας 35 ετων... - Αντιλαμβανομαι οτι η καλύτερη δυνατη λύση ειναι η θερμοπρόσοψη αλλα δεν μπορει να γίνει άμεσα (θα γινει μελλοντικά σε 3-4 χρονια) Με βαση λοιπόν τα παραπανω δεδομένα, μπορεί να διασφαλιστεί με κάποιο τρόπο η εξαληψη της μούχλας για 3-4 χρόνια? Ειχα αποφασισει 1) την απομακρυνση της μουχλας με ειδικά καθαριστικα και 2) βαψιμο με αντιμουχλικό χρώμα, αλλα δεν ξέρω αν αυτου του ειδους τα υλικά δεν ειναι επιβλαβή για το μωρο. Ειναι αραγε καλή ιδέα η επάληψη εσωτερικά με ελαστομερες μονωτικό και μετα βάψιμο με πλαστικό "οικολογικο" (οπως το αποκαλουν) χρώμα? Καμια άλλη ιδέα? ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.