Μετάβαση στο περιεχόμενο

atsirik

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

atsirik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, μόνο που είχα λάβει το τυποποιημένο email στις 12/4 12:40πμ, που έλεγε ότι έχει ενεργοποιηθεί. Η σελίδα δεν εμφανίζει τίποτα και φυσικά ούτε έχω λάβει χρήματα στην τράπεζα. (Έχω κάνει ό,τι ακριβώς περιγρ'αφει ο/η συνάδελφος venezia παραπάνω). Αυτόι σημαίνει ότι το ΚΕΚ (Ελληνοαμερικανικη Ένωση) ΔΕΝ έχει υποβάλλει ακόμη τα στοιχεία μου στο σύστημα, σωστά; Όταν τα υποβάλλει θα περιμένω το επόμενο κύμα πληρωμών σαν να είχαν κάνει ενεργοποίηση την ημέρα υποβολής από το ΚΕΚ;
  2. Έστειλα κι εγώ mail στο edimitra.gr με ερωτήσεις για διάφορα προβλήματα που έχουν (κυρίως ασάφεια πότε ολοκληρώνεται κάθε ενότητα κτλ), οπότε περιμένω... (πχ εχουν 2 ενότητες χωρίς αξιολόγηση στο τέλος εκ των οποίων τη μία την προσμετρούν στο τελικό αποτέλεσμα δηλαδή εκεί παίρνεις πάντα βαθμό 0 και μετρά στο τέλος στο μέσο όρο βαθμολογίας🙂 ). Να δω τι θα απαντησουν γιατι ειναι και 200€ απο πίσω... (Σημ. έχω διαλέξει το 5 με τηλεργασία, certificates κτλ)
  3. Όπως έγραψαν και κάποιοι συνάδελφοι πιο πρίν, τζόγος... Εγώ μάλλον θα τζογάρω γιατί είμαι εντελώς οριακά μέχρι το τέλος του μήνα.
  4. Δε βλέπω το λόγο γιατί να μη θεωρηθεί έγκυρη από το ΤΣΜΕΔΕ η πληρωμή, μιας και συμπληρώνεται ο αριθμός ειδοποιητηρίου (και στην ΕΤΕ τουλάχιστον, συμπληρώνει αυτόματα το ονοματεπώνυμο του υπόχρεου)
  5. Υπάρχει καμιά νεότερη πληροφήρηση πάνω σε αυτό; Άν κάποιος έχει διακανονισμό και πληρώσει μετά τις 31/10 θα εξακολουθεί να ισχύει ο διακανονισμός;
  6. Μέχρι 31/12 το πληρώνεις χωρίς πρόβλημα και μέσω web banking (το είχα κάνει πέρσι και η πληρωμή έγινε κανονικά). Απλά στο επόμενο ειδοποιητήριο θα έχει κάποια επιπλέον τέλη/τόκους γιατί πληρώθηκαν με καθυστέρηση (το γράφει και το ίδιο το ειδοποιητήριο).
  7. @maestro Εμένα πρώτη φορά μου συμβαίνει να αργήσει τόσο πολύ το εκκαθαριστικό (πρόκειται για επιστροφή λίγο πάνω από 1500)... Ο λογιστής με συμβούλευσε να πάω να καταθέσω τα δικαιολογητικά στη ΔΟΥ έχοντας αντίγραφα των δηλώσεων που υπέβαλλα στο taxis (κι εκείνος μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για θέμα του ταχυδρομείου). Πήγα στη ΔΟΥ εντός της εβδομάδας αλλά ήθελαν και το Ε9 (που ακόμη δεν έχω καταθέσει καθώς λήγει η προθεσμία υποβολής στις 30/6), οπότε θα το υποβάλλω το σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα ξαναπάω. Ίδωμεν...
  8. Ούτε κι εγώ έχω λάβει το εκκαθαριστικό αν και το σύστημά τους λέει ότι θα επρεπε να το έχω παραλάβει από τις 10/5...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.