Μετάβαση στο περιεχόμενο

straf

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by straf

  1. Κύριοι καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Θα ήθελα την άποψή σας όσο αφορά την έννοια του ύψους των 2,50 μ για αποθήκες μέγιστης επιφάνειας 15 τετραγωνικών μέτρων (άρθρο 9 κατηγορία Γ3 θ και ιγ) Αν μία αποθήκη έχει μονόριχτη στέγη η οποία ξεκινά από τα 2,45 και καταλήγει στον κορφιά στα 3,00 μ ανήκει στο παραπάνω άρθρο? Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. yian
  2. Σε μία κατοικία έχουν τοποθετηθεί στα άκρα των εξωστών μη φέροντα κατακόρυφα αρχιτεκτονικά στοιχεία (ψευτοκολώνες που περνάνε από μέσα τους υδροροές). Αυτά τα στοιχεία δεν φαίνονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια. Το κτίριο δείχνει σαν να έχει Ημιυπαίθριους Χώρους. Εχει πρόβλημα με τον όγκο του κτιρίου και με τα τετραγωνικά μέτρα των υποτιθέμενων Η.Χ.? Πρέπει να δηλωθεί με τον Ν. 4178 και αν ναι μπορεί να πάει με την Γ κατηγορία 3α σαν διακοσμητικά στοιχείο?
  3. Σωστό ppetros, αλλά θα προσπαθήσω να ελέγξω με τους παλιούς κανονισμούς και να επιλύσω με ΕΑΚ. Παρεπιπτόντος στην οικ. άδεια αναφέρεται πως το κτίριο έχει προβλεφθεί στατικά για άλλους δύο ορόφους.
  4. Καλησπέρα σε όλους Σε υφιστάμενο διόροφο κτίριο που έχει εκδοθεί η άδειά του το 1992 και που έχει πρόβλεψη για δύο ακόμη ορόφους πρόκειται να εκδόσω την άδεια της προσθήκης καθ' ύψος των δύο αυτών ορόφων. Να κάνω έλεγχο στατικών με τους κανονισμούς του 1954 και 1985 και να επιλύσω την προσθήκη με τους καινούργιους κανονισμούς ή μπορώ να το επιλύσω με τους παλιούς ? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
  5. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον acnt. όσο για τον τίτλο, για κάποιο λόγο που ακόμη δεν ξέρω δεν μπορούσα να γράψω άλλα γράμματα στην μπάρα.
  6. στην επαρχία που ζω και εργάζομαι τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουμε δύο εργοτάξια παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος που σκυροδετούν ετησίως περίπου 100000 κυβικά έκαστο. μου έγινε πρόταση να είμαι υπεύθυνος παραγωγής και ποιότητας σκυροδέματος σε ένα από αυτά, αλλά φαντάζομαι οτι οι ευθύνες θα είναι τρομερά μεγάλες. ξέρει κάποιος από εσάς κάποιες πληροφορίες επ' αυτού, πέρα από αυτό που αναφέρει ο κανονισμός στην παράγραφο 12.1.1.3 ? ποιός τελικά θα είναι ο υπεύθυνος σε μια ενδεχόμενη κακή ποιότητα σκυροδέματος εγώ ή ο ιδιοκτήτης του εργοταξίου ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.