Μετάβαση στο περιεχόμενο

motoko

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

motoko's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό μου είπαν οι υπάλληλοι του ΤΣΜΕΔΕ όταν ρώτησα γιατί καθυστερεί το ειδοποιητήριο...
  2. Αυτό το "αντε να αυξηθούν κατα 5.000" ας μη το λέμε τόσο ελαφρά τη καρδία εγώ όσους μηχανικούς γνωρίζω χρωστάνε. Εγώ προσωπικά κάνω και δεύτερη, άσχετη δουλειά για να πληρώνω τα κερατιάτικα. Δεν έχω προσφύγει στη "λύση" της διαγραφής γιατί έριξα πολύ κόπο για αυτό το πτύχίο και αγαπάω τη δουλειά μου για να τα παρατήσω, εύχομαι να μην αναγκαστώ στο τέλος. Αλλά αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φεσώνουμε κάρτες για να πληρώσουμε το ΤΣΜΕΔΕ προφανώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
  3. Εγώ πέρασα σήμερα από το τσμεδε και μου είπαν οτι το ειδοποιητήριο καθυστερεί γιατί θα ανασταλλεί η εφαρμογή της επιστροφής σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία...Είναι τουλάχιστον γελοίοι και φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι να μην πληρώνει κανείς...Η κατάσταση είναι τραγική και είναι παράλογο να ζητάνε αυτές τις εξωφρενικές εισφορές όταν ειδικά οι νέοι μηχανικοί δέν καταφέρνουν ούτε αυτές να εξασφαλίοσουν με τα λιγοστά έσοδα -αν έχουν και δουλειά δλδ... Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius
  4. Μόλις έκλεισα πενταετία και η λυπητερή ήρθε 1640 από 975 που ήταν πριν..Το θέμα είναι ότι είμαι άνεργη από τις αρχές του 2011. Με το ζόρι πλήρωνα ως τώρα τα 975 με κάποια χρήματα που είχα στην άκρη και με μια άσχετη part time δουλειά που έχω βρει τους τελευταίους μήνες. Άνοιξα το φάκελο και έπαθα εγκεφαλικό. Πήγα την άλλη μέρα πρωί πρωί στο ΤΣΜΕΔΕ κ βρήκα τον προϊστάμενο Του λέω ορίστε το Ε9 μου, πάρτε και το μπλοκάκι μου να δείτε από πότε έχω να κόψω απόδειξη. Μου λέει "κοπέλα μου δεν μπορεί να γίνει τίποτα ξέρεις πόσοι έρχονται κάθε μέρα και μου λένε τα ίδια με σένα;" και του λέω από τη στιγμή που ξέρετε το πρόβλημα δεν πρέπει να κάνετε κάτι και ειδικά για εμάς τους νέους μηχανικούς; Εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να ζήσουμε, μας κάνετε αύξηση στην αύξηση; Η απάντηση ήταν να πάω να τα πω στον υπουργό ή στον πρόεδρο. Στο ΤΕΕ κάθε μέρα έχει ουρά για διαγραφή..και μένα για εκεί με βλέπω, για τέτοια εξαθλίωση μιλάμε, να παραδίνεις τη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Μετά από τόσους κόπους να μπεις σε μία σχολή, να πάρεις πτυχίο να βρεις δουλειά και τελικά να έχεις στα χέρια σου ένα χαρτί που δεν αξίζει τίποτα, στην Ελλάδα τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν έχει πιο κάτω από εδώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.