Μετάβαση στο περιεχόμενο

KPARA

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KPARA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι μια ερώτηση? Έχω νομιμοποίηση διώροφης οικοδομής που έχει δύο διαμερίσματα σε ένα όνομα. Αυτή η περίπτωση θέλει δυο θέσης στάθμευσης. Έχω επίσης Δέλτα 2.50 μ . Μπορώ να βάλω της δυο αυτές θέσης συνεχόμενα έμπεδη είναι σε ένα όνομα?
  2. Char Έχεις πρόβλημα με Φ18? Αν όχι τοτε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τα 10Φ16 είναι 20.10 cm2 τα 8Φ18 είναι 20.32 cm2.
  3. Συνάδελφοι. Το κτίριο είναι αυθεραιτο και δεν έχει εγκεκριμένη στατική μελέτη. Άρα η κάνεις καρώτα κλπ για να δεις τη μάρκα μπετό είναι και το οπλισμό το βλέπεις από αναμονές. Όλα αυτά έχει έξοδα. Έχω διάβαση κάπου,δεν θημαμε, κάνεις τον έλεγχο με Β 120 όχι Β160. Ζητώ μήπως ξερή κανίς τον νομό? Τορα αν ειναι Οκ η οχι αλλο παραμα
  4. Συνάδελφοι έχω πρόβλημα στην νομιμοποίηση αυθαιρέτου. Ο ΦΟ ανεγερθεί 1983 και 1993 ο όροφος . Δεν υπάρχει στατική μελέτη. Θημαμε κάπου διάβασα ότι σε αυτήν την περίπτωση κανείς έλεγχο με μπετό Β120 και οπλισμό St I αν δεν κανείς καρώτα και κτλ. Μπορεί να μου πει κανείς την νομοθεσία για τη θα υπάρχει πρόβλημα στην πολεοδομία?
  5. Cv98019 ειδές ποσό απλό είναι απλός προέρχομαι από την σοβιετική ένωση και τα ελληνικά μου θέλουν βελτίωση στα ποντιακά ωμός σκίζω. Τώρα δεν νομίζω ότι είναι ακριβή η δουλειά ένα jcb νομιζω θα σου κάνει της τρύπες, τη είναι μόλις το πολλή 3.5 μ.
  6. Cv98019 δεν κάνω πλακά είναι ένα ουσιαστικά ένα είδος πασσάλων και η κοιτόστρωση σε αυτήν την περίπτωση είναι επικαφαλήδα (ροστβερκ)των πασσάλων. Απλός για να μη ασχολίσε με τα μηχανήματα κτλ κανείς γεώτρησης μπορεί και 50 εκ θα δήξη η μελέτη. Θα ήθελα της εξηγείς σου.
  7. Διάβασα με ενδιαφέρον όλο το θέμα. Μπορώ να πω κάτι? Σύμφωνο με τον συνάδελφο μονό πάσσαλοι με τα παρακάτω : 1 Θα έλυνα το κτίριο με κοιτόστρωση Η=80 εκ με κρυφούς δοκούς 60Χ80 εκ με ταση 1.00 2 Σε όλο το μήκος των δοκαριών θα έκανα με γεωτρύπανο τρύπες Δ=30 εκ ανά ένα μέτρο σε βάθος 3.50 μ η μέχρι το σταθερό έδαφος 3 Στης πλάκες της κοιτόστρωσεις σταυρωτά και άλλες τρύπες Δ= 30 εκ 4 Θα έβαζα της τρύπες Φ=18 με τσερκη Φ10 και αναμονές Η=70 εκ και έριχνα το μπετό. 5 Σε αυτό που έχει γίνει θα έριχνα την κοιτοστρωση. Βεβαίως το βάθος σκαματος της κοιτόστρωσεις είναι 80 εκ
  8. SPY 1551 αυτό να λέγετε για μένα είναι ανάγκη να υπάρχει μια αρχή όπια θα βάλει όλα τα προγράμματα στατικών υπολογισμών που υπάρχουν στην Ελλάδα στην τάξη και τη εννοώ μα αυτό. Όλα τα προγράμματα βασικά έχουν τέσσερα Block 1- Εισαγωγή δεδομένων 2- Σεισμική επίλυση 3- Δηαστασηολογιση 4- Εκτύπωση δεν υπάρχει άλλο. Τώρα το δεύτερο και το τρίτο Block πρέπει σε όλα τα προγράμματα να έχουν ίδια αποτελέσματα εφόσον βασίζονται σε ΕΑΚ και ΕΚΩΣ. Καλό είναι και το τέταρτο να έχει κάποια στανταρτ εκτυπώσεις για ευκολία ελέγχου μη τειχών. Άρα στο πρώτο Block θα υπάρχει διαφορά για τους κατασκευαστές προγραμμάτων. Εκεί να δείξουν τη φαντασία τους . Τότε εύκολα κανείς μπορεί να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα χωρίς να ψάχνει πιο πρόγραμμα έχει τα σωστά αποτελέσματα Αυτή είναι η γνώμη μου κάνω λάθος?
  9. Δεν είναι έτσι SPY1551 άμα πας στους παραμέτρους θα δεις Παράμετροι Μελέτης Παράμετροι Μοντέλου Παράμετροι επιλητη Ε.Μ.Π.και αλλάζεις ότι θέλεις. Το πρόγραμμα είναι καλά δουλεμένο και είναι πόλη απλό το παραδέχονται όλη, όσον αφορά την συντήρηση την έχεις για πάρεις νέες εκδόσεις δωρεάν, αν ωμός δεν έχεις δίνεις το χιλιάρικο και το έχεις την έκδοση. Διαλέγεις εσύ.
  10. Εγώ συνιστώ το Stereostatika για το έξεις λογούς: 1- O Επηλύτης της σεισμικής ανάλυσης είναι Ε.Μ.Π. νομίζω είναι σημαντικό 2-Το πέντε έχει και το EC 3-Πόλη καλά και τελικά σχεδία με μικρές επεμβάσεις κύριος ως προς την ομαδοποίηση οπλισμού κτλ. Και κάτι άλλο με τα stereostatika έχω κάνει δυο στατικές μελέτες για εξωτερικό και συγκεκριμένα Ρωσία , Καζαχσταν. Επειδή είμαι γνωστής την σεισμικής δραστήριας των χορών αυτών (20 χρονιά εργαζόμουνα εκεί) ο στατική μελέτη έγινε με τα δεδομένα Ελλάδος. Απλός τα αποτελέσματα ελεγχτήκαν με τα προγράμματα που ισχύουν στης χώρες αυτές και ήμασταν ΟΚ. Οπότε StereoStatika-5.
  11. Εγώ λέγω Achille π.χ. έχω στηθαίο στο μπαλκόνι και το θέλω ένα περίεργο σχήμα κυματοειδή. Στο Revit το κανείς με edit. Το archcad το κάνει.
  12. Αγαπητοί συνάδελφοι παρακολουθώ της συζητήσεις από τηλεοράσεις και ακούω να μιλάνε για φορολογία στους γιατρούς και δικηγόρους. Εμείς που είμαστε μήπως …………..? Δεν πρέπει να ανοίξουμε της συζητείς στην τηλεόραση και εμέις. Μήπως έχει κανείς γνωστούς δημοσιογράφους να αναδείξουμε το θέμα για τη το ΤΕΕ μμμμμμμμμμμ?
  13. Υπάρχει δυνατότητα στο ARCHCAD να κανείς edit τον τοίχο όπως στο Revit και πώς?
  14. Georgioy.cr Από επάρκεια πώς πας ?Αν δεν έχεις κάνης έλεγχο. Γιατί τα στατικά θα εξεταστούν με σημερινά δεδομένα.
  15. Evan φίλε τη κόλας στα φορτία αφού όλα αυτά το κάνης στο μεταλλικό και το αποτέλεσμα του μεταλλικού είναι η αντιδράσεις .Ε λύσε την προσόμοιοςη σύγκρινε τα και ανάλογα αποφασίζεις. Italos Απ ότι κατάλαβα στην δικιά σου περίπτωση δεν έχεις θεμέλια για το μεταλλικό απευθείας αλα υπόγειο. Εδώ κατά την γνώμη μου και αν θέλεις το ακούς, αν θέλεις το απορρίπτης. Αν η χρήση του χώρου είναι βιομηχανία και η διάταξη υποστυλωμάτων υπογείου 7Χ7 τότε η πλακά υπογείου μονό από την λυγηρότητας θα είναι (0.85 Χ 7)/20 = 0.30 μ φαντάσου τώρα να υπολογίζεις τα επιτρεπόμενα φορτία τη θα γυνή. Σ την ουσία διμυουργητε ένας πανίσχυρος άκαμπτος δίσκος εγώ θα έλεγα μια κοιτόστρωση για τα μεταλλικά σου καταλάβεις ? Αν κανείς σωστά την προσόμοιοςη τότε τα φορτία από το μεταλλικό είναι ένα τσίμπημα για τον ελέφαντα. Το μονό να προσεχής την πάκτωση των υποστυλωμάτων. Και για μένα η διαστάσεις για τον τάκο είναι 2 Χ Η + C οπού Η – βάθος αγκυροβιδας και C –απόσταση μετάξι ακριανών ανγκυροβιδων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.