Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alexia05

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alexia05

  1. συγνωμη για το λαθος. θα ρωτησω λοι[πον τωρα, πιστευοντας οτι ειμαι στο σωστο θεμα. αγοραζουμε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου, μικροτερο απο 12στρμ??? και αν ναι απο ποτε ισχυει ο νομος αυτος??? ευχαριστω
  2. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 31-06-2011 . ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ 12 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  3. καλησπερα σας. εχω την εξης απορία.... αν δικαιολογούν 24τμ. σε πισίνα αν ακατοικία, αν ειναι δυο κατοικιες σε μια αδεια, τότε η πισινα θα ειναι 50τμ???
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το χαρτη της περιοχής που αναφέρεται στο ΦΕΚ 17, του Νόμου 3818/2010, σε ηλεκτρονική εικόνα? ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.