Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasilis_262

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vasilis_262

  1. Καλησπέρα Συνάδελφοι, έχω κι εγώ μια παρόμοια απορία σε σχέση με το Δ. Είμαι στη φάση σύνταξης μελέτης για έναν μικρό ζωολογικό κήπο σε εκτός σχεδίου περιοχή. Θα χρησιμοποιηθούν κατασκευές από συρματόπλεγμα οκταγωνικής μορφής για να φιλοξενήσουν αρπακτικά πουλιά (γεράκια και αετοί). Οι κατασκευές αυτές δεν θα είναι στεγασμένες, δηλαδή και στην οροφή θα έχουν συρματόπλεγμα. Ερώτηση: Μπορώ να τοποθετήσω τις κατασκευές αυτές εντός του Δ? Δηλαδή μπορώ να το θεωρήσω κατασκευή παρόμοια με τη πέργκολα? Η ΕΠΑΕ μου το ενέκρινε και τώρα η Αρχιτέκτονας ξινίζει και θέλει να τις δικαιολογήσω γιατί αυτή η κατασκευή μπορεί να μπει και εντός του Δ. Μου είπε το κουφό ότι επειδή θα φιλοξενεί μόνιμα ζώο μπορεί να θεωρηθεί χώρος κύριας χρήσης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βασίλης Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  2. vasilis_262

    CoordGR

    Ευχαριστώ πολύ
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τους όρους δόμησης για θεματικό πάρκο και συγκεκριμένα ζωολογικό πάρκο σε εκτός σχεδίου περιοχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.