Μετάβαση στο περιεχόμενο

matinat

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by matinat

  1. Σε σεμιναριο του ΤΕΕ αναφερθηκε επανειλημενα οτι οι υπερβασεις αφορουν τα μεγεθη της αδειας, για τον υπολογισμο του ποσοστου απλα θα γινεται συγκριση με τα επιτρεπομενα της περιοχης!
  2. Σε περιπτωση μεζονέτας οπου το υπογειο είναι δηλωμενο ως αποθ.χωρος και ο ιδιοκτητης θελει να δηλώσει κυρια χρήση αλλα εχει περιθώριο σε δομηση (οχι σε υψος) μπορει να κανει την αλλαγη με αλλο τροπο και να μην υπαγει στην ρυθμιση 3843/10 και συνεπως να γλιτωσει και απο τα περιπου 10.000ευρω του προστιμου?
  3. Οταν εχουμε ακινητα που ανήκουν στον κατασκευαστή και έχουν παραμείνει απούλητα, αλλά για φορολογικούς λόγους δηλώνονται στην εφορία απο τον οικοπεδούχο ως ημιτελης κατοικίες γιατι ο κατασκεύαστης δεν εχει κάνει αγορα των ποσοστων απο τον οικοπεδούχο, τις ρυθμίσεις τις κάνει ο οικοπεδούχος? οι κατοικίες είναι τελιωμενες και το έργο έχει κλείσει πολεοδομικά.
  4. Μια ερώτηση στην περιπτωση υπογειου μεζονετας οπου στα σχεδια δεν φαινεται η εσωτερικη σκαλα που οδηγει απο το ισογειο στο υπογειο την αποτυπώνω? και αν ναι το εμβαδο αυτο μετραει σαν αλλαγη χρήσης ή όχι όπως στην περίπτωση που το κλιμακοστάσιο υπήρχε στα σχέδια?
  5. Οταν εχουμε υπογειο μεζονετας με εσωτερικο κλιμακοστασιο που εχει αλλαξει χρηση, ως εμβαδο χωρου που αλλαξε χρηση βαζουμε το εμβαδο ολου του υπογειου ή απο το συνολικο αφαιρουμε το κλιμακοστασιο και τυχον ασανσερ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.