Μετάβαση στο περιεχόμενο

yiorgosv

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by yiorgosv

  1. Ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποιο δειγμα μελετης προσβασιμοτητας;; Απαιτουνται και συγκεκριμενα σχεδια;; Στην πολεοδομια Χανιων (παλια Νομαρχια) απαιτειται η Μ.Π. για πληροτητα φακελλου για αδεια δομησης!!
  2. Και για μενα αυτο ειναι το πιο λογικο και το πιο βολικο ισως... Θα δουμε τι θα αποφανθουνε οι ειδημονες...
  3. Μπορειτε να μου πειτε πως θα βγει η αμοιβη επιβλεψης σε οικοδομικη αδεια του 2000, μια ισογεια οικια εντος οικισμου;; Εφοσον μεχρι το 2007 επρεπε να εχουν πληρωθει οι επιβλεψεις παλαιων οικ.αδειων δεν υπαρχει οσο το εψαξα σε ΤΕΕ και Πολεοδομια τροπος να δοθει -εως τωρα- λύση... Στα Χανια η πολεοδομια -πρωην Νομαρχιας- προτεινει να πληρωθει η αμοιβη με τον παλιο τροπο υπολογισμου, ΕΤΑ 44 και σημερινο λ Στο ΤΕΕ προτεινουν συμφωνηθεισα αμοιβη χωρις να ειναι σιγουροι ομως, λογω του οτι οι μεταβατικες διαταξεις του προσφατου νομου δεν αναφερουν κατι τετοιο... Στην ερωτηση γιατι τοσο καιρο το αμελησε μηχανικος κα ιδιοκτητης αφενος ο μηχανικος μεχρι το 2007 πληρωσε ολες τις επιβλεψεις αλλα αυτη του διεφυγε διοτι ηταν συνεργασια με αλλο μηχανικο και οι ιδιοκτητες -ζευγαρι Αγγλων- ειχαν διπλα παλια οικια και δεν ειχαν αναγκη να παρουν ρευμα (συνδεση ΔΕΗ) με νεο ρολοι. Σημερα και λογω κρισης, θελουν να πουλησουν το νεο κτιριο και να κρατσηουν το παλιο και 6 μηνες πριν τη συμφωνημενη πωληση (οχι στο παρα 5 οπως εμεις) θελουν να το τακτοποιησουν και να παρουν ρευμα με νεο ρολοι κλπ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.