Μετάβαση στο περιεχόμενο

gsam

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gsam

  1. Σήμερα επισκέφτηκα τα γραφεία του ΤΕΕ και συγκεκριμένα πήγα στο λογιστήριο με τη πρόθεση να ζητήσω μία ρύθμιση της οφειλής μου, μιας και τα τελευταία χρόνια λόγω της επικρατούσας οικονομικής κατάστασης δεν ήμουν συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Η απάντηση ήταν «μόνο με την εφάπαξ εξόφληση θα ανοίξει το σύστημα για σένα». Όταν ανέφερα για την εφαρμογή του νόμου που αναφέρεις, μου δήλωσαν άγνοια. Όταν ανέφερα ότι οι οφειλέτες στην εφορία έχουν πρόσβαση στο taxis, μου δόθηκε η απάντηση πως «το ΤΕΕ δεν είναι εφορία». Όχι το ΤΕΕ δεν είναι εφορία. Το ΤΕΕ είναι ο αρωγός του κάθε μηχανικού που έχει πληγεί από την ανεργία αφαιρώντας το δικαίωμα να εργαστεί Μπράβο ΤΕΕ!!!!!. Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά εναντίων της πράξης αυτής του ΤΕΕ. Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να υποστηρίξουν τη κίνηση αυτή.
  2. Η απόλυτη εξαθλίωση Για να καταθέσεις φάκελο για ρύθμιση χώρου σύμφωνα με τον Ν.3942 στην Πολεοδομία Περισσού , πρέπει να πας στις 6,30 το πρωί και να γραφτείς σε λίστα !!!. Αν έχεις αριθμό λίστας μετά το 20 , φύγε . Η πολεοδομία Περισσού δεν παραλαμβάνει φακέλους . Και αν έχεις πάνω από 4 φακέλους θα πρέπει να ξαναπάς την επομένη .
  3. Το υπόγειό σου θα ρευματοδοτηθεί και θα έχει προφανώς δικό του μετρητή
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.