Μετάβαση στο περιεχόμενο

ann-architect

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ann-architect

  1. Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα απ' την οποία μπορούμε να πληροφορηθούμε για τις χρήσεις γης σε οποιαδήποτε περιοχή μας ενδιαφέρει?
  2. Μελετάω μια περίπτωση πολύ επικλινούς οικοπέδου με φάτσα σε έναν δρόμο και έναν πεζόδρομο, στο οποίο θα ανεγερθούν 3 μεζονέτες. Λόγω μεγάλης κλίσης εδάφους δεν μπορώ να βάλω θεση στάθμευσης στον ακάλυπτο. Η αλήθεια είναι ότι επί της "οδού" μπορώ να βάλω μόνο μία θέση στάθμευσης λόγω έλλειψης του απαιτούμενου χώρου. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν μπορώ να βάλω Κ.Χ.Σ. στο υπόγειο με είσοδο-ράμπα επί του "πεζόδρομου"?
  3. Kι εγώ το έχω περάσει σε 4 διαφορετικές μελέτες αλλά στην τρέχουσα μελέτη μου ο ελεγκτής το αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν επιτρέπεται...Θα ήθελα να ξέρω αν αναφέρεται κάπου αυτό...σε νόμο, διάταγμα... 'Η μάλλον να την θέσω αλλιώς την ερώτηση: Ξέρω ότι οι ζαρντινιέρες σε συνέχεια του εξώστη επιτρέπονται αλλά αναφέρεται κάπου ότι μετράνε στη δόμηση?
  4. Διάβασα όλα τα posts σε ότι αφορά στις ζαρντινιέρες αλλά ακόμα έχω απορία για το αν περνάει η πολεοδομία ζαρντινιέρα -φάρδους 40εκ. σε συνέχεια του εξώστη.
  5. Χρειάζεται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. Υποτίθεται ότι μπορείς να το τοποθετήσεις και σε επαφή με την περίφραξη του οικοπέδου αλλά εμένα με ρώτησαν (προφορικά) αν είναι σύμφωνος ο γείτονας ή αν υπαρχει περίπτωση να τον ενοχλήσει....Απάντησα ότι δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα και αυτό ήταν όλο!
  6. Kαλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει να μου πει τί ισχύει για τις μελέτες που προτοκολλήθηκαν πριν από τις 22-7-2009 των οποίων η άδεια δεν έχει ακόμα εκδοθεί. Τελικά πάνε με 20% ημιυπαίθριους ή με 15%? Με το νόμο του Σουφλιά άλλαξαν και αυτοί, έπειτα εκδόθηκε απόφαση αντινομάρχη(για την Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που με ενδιαφέρει) ότι υπάγονται στον ΓΟΚ2000, μετά πάλι το ΥΠΕΧΩΔΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν εξαιρείται από τη "Σουφλιά" αλλά στο τέλος (τις ημέρες του Πάσχα συγκεκριμένα) ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης τις επανένταξε στον ΓΟΚ2000 (20% η/χ δηλαδή)....Τώρα με το νέο ΦΕΚ τί γίνεται???? Θα μας τρελάνουν!!! Ξέρει κανένας να με διαφωτίσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.