Μετάβαση στο περιεχόμενο

tommy1277

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tommy1277

  1. Καλημέρα σε όλους! Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την διαγραφή απο το ΤΕΕ έχουν γίνει γνωστα πλέον ( ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ η ταχύτητα που να γίνονται αυτές οι συνεδριάσεις στην Αθήνα για να μπορεί ο ελευθερος πολιτης να κάνει οτι θέλει στη ζωή του γεωργός, κτηνοτρόφος, μηχανικός εξωτερικού και οτι θέλει σε αυτήν την ακριβή δημοκρατία που φτιάξανε). το φλέγων κατ εμέ ζήτημα είναι η διαγραφή απο το ΤΣΜΕΔΕ για όσους δεν έχουν πληρώσει την ασφαλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έπειτα απο αποτυχημένη προσπαθεια ημερών να μιλήσω με κάποιον αρμόδιο στα κεντρικά μίλησα με τον τοπικό υπάλληλο εδώ στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος κατηγορηματικά μου είπε οτι για να διαγραφείς απο το ΤΣΜΕΔΕ πρέπει να πληρώσεις όλο το χρωστούμενο ποσό με καποιο διακονονισμό αν θέλω. Επίσης μου ανέφερε αυτό που αναφέρεται σε άλλο μέρος του forum αυτό που έχει ακουστεί με το Υπουργειο Εργασίας και κατασχέσεις για τους ελευθερους επαγγελματιες που χρωστάνε. (εγω δεν θέλω να εχω ανταπόδωση (συνταξη) απο το ΤΣΜΕΔΕ πλεον.. πως να το κάνουμε δηλαδή πλήρωσα κάποια χρόνια και αυτό ηταν. Γειά σας. Κάποτε είχα επικοινωνήσει με το ΤΕΕ Καβάλας και τους είπα αν χρωστάω στο ΤΣΜΕΔΕ και πεθάνω μήπως τα χρέη μεταφέρονται κιόλας? Προς Θεού είπε η κυρία τότε.. Τι να πώ πλέον δεν ξέρω. Για να γίνω νέος αγρότης πρέπει να μην είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.,ελπίζω η διαγραφή απο το ΤΕΕ να ειναι αρκετή.
  2. Εγώ θα ήθελα να πώ οτι αύριο κάνω αίτηση διαγραφής και γίνομαι αγρότης και βάζω δικηγόρο να το ψάξει για επιστροφή τμήματος εισφορών. Άκου εκεί..κοντρα
  3. Καλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ποιά είναι η κατάσταση εκεί στο ΤΣΜΕΔΕ. Τι χουντικές αποφάσεις είναι αυτές αν γραφτείς δεν μπορείς να διαγραφείς. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, η ανεργία χτυπάει τους μηχανικούς όλων των κλάδων πόσο μάλλον για τα νέα παιδιά και έχουν και την απαίτηση να πληρώνεις και το σκ..περιοδικό τους καθε χρόνο. Τι κεφάλια είναι αυτά που δεν βλέπουν την κατάσταση.Πρέπει δηλαδή να μαζευτεί κόσμος στα γραφεία για να αλλάξουν στάση. παγκόσμια καινοτομία πρεπει να εχει το ΤΣΜΕΔΕ σε αυτόν τον τομέα.Μάλλον βλεπουν οτι δεν υπάρχει αντιδραση και συνεχιζουν το χαβα τους.Κύριοι εγώ θέλω να μπορώ να διαγραφώ όταν δεν έχω δουλειά. Οι καιροί αλλάξανε κύριοι πάρτε το χαμπάρι εκέι στο ΤΣΜΕΔΕ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.