Μετάβαση στο περιεχόμενο

artemida

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by artemida

  1. Καλησπέρα, Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω ημιυπαίθριους κλεισμενους και φωταγωγο οικοδομη 5όροφη.Στους 3 πρωτους ορόφους ειναι ολα γραφεια οποτε εκει δεν εχω πρόβλημα σχετικα με το ποσοστο.Οι 4ος και 5ος οροφο ειναι δηλωμενοι σαν στουντιο.Ο 4ος λειτουργει ως νευρολογικο ιατρείο και παιδιατρειο και ο 5ος ως κατασκευαστικη εταιρεια-μελετες.Τους κλεισμενους χώρους τους δηλωνω στουντιο και τους βάζω τα ποσοστα από την 2η στηλη ή ιατρεια και παω στην 3η στηλη?΄απ όσο γνωρίζω στα στουντιο/κατοικιες μπορουν να λειτουργησουν γραφεια δικηγορικα,μελετων,ιατρεια.Αν δηώσω οτι ειναι στουντιο και οχι ιατρειο δεν ειναι πιο γενικο και λιγοτερο δεσμευτικο?
  2. καλησπερα, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?ειμαι μηχανικος δομικων εργων και σχετικα με την αμοιβη τι γινεται για εμας?παλι θελει καταθεση στην εθνικη τραπεζα με κωδικους κλπ 'η με αποδειξη παροχης υπηρεσιων καλυπτεται το θεμα? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.