Μετάβαση στο περιεχόμενο

maratho

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by maratho

  1. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, το οποίο μπορεί να έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω απάντηση ως τώρα. Είναι ένα οικόπεδο στο οποίο δεν υπάρχει κτίσμα και η συμβολαιογράφος μου ζήτησε βεβαίωση περί μη αυθαιρεσίας. Έστειλα την δήλωση μέσω του ΤΕΕ αλλά θέλει και την βεβαίωση μηχανικού του 4030 η οποία όπως μου είπε θέλει να είναι θεωρημένη από το ΤΕΕ. Ποιά είναι λοιπόν η διαδικασία να συμπληρώσω τη βεβαίωση αυτή μέσα από το ΤΕΕ;Αν κάποιος κατάλαβε και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ! Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέα μηχανικός και μου έχουν αναθέσει έκδοση άδειας για περιφραξη οικοπέδου με συρματόπλεγμα σε εκτός σχεδίου περιοχή. Καταρχήν θέλω να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται πέρα από τοπογραφικά και τα συμβόλαια και δεύτερον αν περνάει από ΕΠΑΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Σε οικισμό κάτων των 2000 κατοίκων λειτουργεί ξυλουργείο σε ενιαίο ισόγειο χώρο 65 τ.μ. Μέσα στο ξυλουργείο ο ιδιοκτήτης θέλει να κατασκευάσει ένα δωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο και το υπόλοιπο να παραμείνει ξυλουργείο. Μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται άδεια αλλαγής χρήσης από κατάστημα σε κατοικία, και αν χρειάζεται μελέτη πυροπροστασίας;Ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σχετικά με την συγκεκριμένη αγροτική οδό, είναι εγκαταλελειμμένη. Εξυπηρετούσε τους κατοίκους πριν κατασκευαστεί η κύρια δημοτική οδός (περίπου το 1950), τώρα χρησιμεύει μόνο σε πεζούς οι οποίοι έχουν κτήματα στην περιοχή, οπότε δε νομίζω ότι με καλύπτει στις παρεκκλίσεις 270Δ/85.
  5. Καλησπέρα, διαβάζω όλα αυτά τα ενδιαφέροντα θέματα και θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχω αγροτεμάχιο στην Ικαρία 3.355 στρέμματα εκτός οικισμού το οποίο έχει 60 μέτρα πρόσωπο σε αγροτική οδό που προϋφίσταται του 23 . Επίσης δεν έχει υποστεί καμιά αλλαγή στο εμβαδόν του από το 75 μέχρι σήμερα. Είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση ή δεν είναι ούτε άρτιο ούτε οικοδομήσιμο;Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.