Μετάβαση στο περιεχόμενο

Annie_Z

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Annie_Z

  1. χαχαχα καλό αυτό με την "απολέπιση προσώπου", αλλά οι αποφάσεις δεν έχουν την ισχύ των εγκυκλίων!!! Οπότε, αν αναλαμβάνει ο Δήμαρχος να στο υπογράψει ο ίδιος επειδή έχει ιδία άποψη για το θέμα, έχει καλώς. αν πάλι όχι... βράσε ρύζι φίλτατε... καλύτερα να πας δικαστικά για αναγνώριση!
  2. Ναι παιδιά, κι εμένα με ενδιαφέρει η περιγραφή της διαδικασίας
  3. Δεδομένου του ότι είχαμε εκλογές στις αρχές Νοεμβρίου, με εντυπωσιάζει το γεγονός που πάρθηκε απόφαση Δ.Σ. (παρεπιπτόντως έχει γίνει ο έλεγχος νομιμότητας της απόφασης από τον Γ.Γ. της οικείας περιφέρειας; αν ναι.. δεν έχω λόγια...) πέραν αυτών όμως η διαδικασία που πρέπει να κάνεις είναι αυτή που γίνεται κανονικά μετά το 1ο Δ.Σ. (αναρτήσεις, επιδόσεις, δημοσιεύσεις κλπ) μιας και με την αλλαγή που γίνεται το πρώτο σχέδιο με την τρόταση τροποποίησης που κοινοποίησες στους περίοικους δεν ισχύει πια, είναι σαν να κάνεις νέα πρόταση... τώρα σε ποιούς θα κοινοποιήσεις; μάλλον σε όλους (εγώ αυτό θα ζήταγα) μιας και αυτοί που πλέον δεν επιρρεάζονται πια με την πρόταση τροποποίησης θα πρέπει να το μάθουν (αφού ήδη τους έχεις ενοχλήσει με την πρώτη πρόταση όπου αρχικά επιρρεαζόταν). Για τις ενστάσεις, νομίζω ότι ισχύει το "ξανά-μανά", αλλά για πιο σίγουρα θα σου απαντήσω αύριο, μιας και θα πρέπει να το ρωτήσω, γιατί σε'μένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.