Μετάβαση στο περιεχόμενο

mkorompli

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mkorompli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η άδεια μικρής κλίμακας βγήκε Ιούνιο 2011 και η έκθεση αυτοψίας Αύγουστο 2011. Οπότε δεν μπορώ να το εντάξω στον 4014/2011. cna ευχαριστώ για το σύνδεσμο, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που ψάχνω. Ο πελάτης βρήκε μόνος του στο διαδύκτιο αυτό: "Κατά την επισκευή στέγης η οποία γίνεται μετά από λήψη σχετικής άδειας εργασιών μικράς κλίμακας, δεν θεωρούνται πολεδομικές παραβάσεις, μικρής κλίμακας μεταβολές στο σχήμα της, οι οποίες γίνονται για λόγους ασφαλείας ή τεχνικά ορθότερης κατασκευής, υπό την προϋπόθεση ότι δεν μεταβάλλεται το περίγραμμα της στέγης και το ύψος αυτής" Το θέμα είναι ότι δεν θυμάται που το βρήκε. Αυτό βασικά ψάχνω να βρω, καθώς μας καλύπτει απόλυτα, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά στη νομοθεσία. Γνωρίζει κάποιος από που θα μπορούσε να είναι?
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος ποιές εργασίες περιλαμβάνονται στην επισκευή στέγης? Σε κτίσμα που βγήκε άδεια μικρης κλίμακας για επισκευή στέγης, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια μαδέρια, οπότε και τροποποιήθηκε λίγο το σχήμα της στέγης στον κορφιά, χωρίς υπέρβαση ύψους. Ο συμπαθέστατος γείτονας έκανε καταγγελία και από την πολεοδομία υπέβαλλαν στον πελάτη ένα υπέρογκο ποσό για πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης αυθαίρετης κατασκευής(!!!!!). Σημειώσατε ότι έγινε μόνο αλλαγή κάποιων δοκών και όχι αντικατάσταση στέγης, καθώς το κτίσμα ήταν παλιό και κάτω από τη στέγη υπάρχει καλαμωτή και ψευτοτάβανο. Ψάχνω να βρω κάποιο επίσημο έγγραφο που να αναφέρει αν μπορεί να τροποποιηθεί λίγο το σχήμα της στέγης μετά από άδεια μικρής κλίμακας επισκευής στέγης. Τελικά αναφέρετε πουθενά ποιες εργασίες περιλαμβάνει η επισκευή στέγης? Όλα αυτά έχουν γίνει προ του ΝΟΚ, απλώς μετά από ένσταση του ιδιοκτήτη, εξετάζουν τώρα την υπόθεση. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.