Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλεξόπ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Αλεξόπ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μετά τη μετονομασία του bak και του sv$ πατάω να μου ανοίξουν και εμφανίζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα Από εισαγωγή μπλοκ προσπάθησα αλλά μου λέει ότι δεν πρέπει να έχει κενά στο όνομα του αρχείου, ενώ δεν έχει...??? Τώρα για recovery δε μου είναι εύκολο να το δοκιμάσω, εκτός κι αν βοηθήσει κάποιος από το forum. Μήπως μπορείς να σου στείλω το αρχείο???
  2. Παιδιά SOS Δουλεύω στο IDEA2000 και μετά από μια διακοπή ρεύματος δε μου ανοίγει το αρχείο που είχα ανοικτό. Μου βγάζει Error-buffer overrun This file may an Autocad R14 Beta Format file Το αρχείο ήταν .dwg Δοκίμασα μετονομασία αλλά τίποτα. Αν έχει κανείς ιδέα ... please help
  3. Καλημέρα. Αν δεν έχει πάρει κάποιος χαμπάρι το θέμα με τους ελεγκτες δόμησης και προχωρήσει την οικοδομή του τι γίνεται?
  4. Καλημέρα, ήμουν ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ αλλα για μια μακρά περίοδο δεν ανανέωσα την ασφάλιση μου και κάλυπτα μόνος μου την ιατροφαρμακευτική μου περίθαλψη. Τώρα που θέλω να μπω και πάλι στο ΤΣΜΕΔΕ μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω για το προηγούμενο διάστημα το κόστος της συνταξιοδοτικής ασφάλισης (δεκτό) και το κόστος της ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης. Παράλογο δεν είναι? Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω??? Μήπως να περιμένω να μπούμε στο ΙΚΑ ??? Ευχαριστώ και ... καλό κουράγιο!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.