Μετάβαση στο περιεχόμενο

izabel

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

izabel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σε ευχαριστώ Didonis.Μήπως γνωρίζεις πόσο κοστίζει μια τέτοια τεχνική έκθεση;Δηλαδή υπάρχει κάποιο στάνταρ ποσό-νόμιμη αμοιβή ή ο καθένας την κοστολογεί όπως νομίζει;Για να ξέρω ποιά τιμή να πώ στον πελάτη...
  2. Καλησπέρα συνάδελφε.Επειδή και εμένα μου έχει ζητηθεί να κάνω τεχνική έκθεση για ένα αυθαίρετο κατάστημα ρώτησα και έμαθα τα εξής: Για τον έλεγχο του πίνακα γειώσεων θα καλέσεις έναν ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη για να μετρήσει την γείωση και τα αποτελέσματα θα τα γραψεις στην Τ.Ε. Για τον έλεγχο των Η/Μ θα περιγράψεις για το τί είδους θέρμανση/κλιματισμό έχει ο χώρος μη κατοικίας(Ρώτησα την πολεοδομία για αυτά) Τώρα για το πώς θα το συντάξεις...είναι και για μένα μια απορία.Δεν έχω βρει κάποια φόρμα... Αν βρεις κάτι που να μας βοηθήσει περισσότερο ενημέρωσέ μας.
  3. ευχαριστώ.απ'οτι πληροφορήθηκα δεν χρειάζεται να γίνουν μελέτες η/μ απλά να γίνει μια τεχνική έκθεση από μηχανικό που να λέει πως έχει γίνει έλεγχος του πίνακα γειώσεων και των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών..αν δεν κάνω λάθος.Το θέμα είναι πώς ακριβώς κάνω τον έλεγχο αυτό...;;;Ελπίζω να την βρώ την άκρη.
  4. Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέα μηχανικός και θα ήθελα να ρωτήσω τί γίνεται σε περιπτώσεις αυθαιρέτων καταστημάτων.Απ'οτι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας φτιάχνουμε μια τεχνική έκθεση στην οποία γράφω τις παρατηρήσεις μου απ'όλες τις η/μ μελέτες;Έτυχε σε έναν φίλο Π.Μ. να κάνει τακτοποίηση αυθαίρετου καταστήματος και σπιτιού(κάτω κατάστημα-επάνω κατοικία) και μου ανέθεσε εμένα σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός να κάνω τα η/μ.Τί ακριβώς πρέπει να κάνω;Οι μελέτες έχουν γίνει ήδη φυσικά...οπότε εγώ απλώς καλούμαι να ελένξω αν έγιναν σωστά;και πώς το κάνω αυτό; Επίσης ποιά είναι η αμοιβή μου για την συγκεκριμένη δουλειά; Ευχαριστώ πολύ
  5. είμαι νέα μηχανικός και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... σε τακτοποίηση αυθαίρετου καταστήματος χρειάζεται να γίνουν ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες;και αν ναι ποιές ακριβώς ;ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.