Μετάβαση στο περιεχόμενο

xmants

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

xmants's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ(ΕΤΑΙΡΕΙΑ) ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  2. με μπερδευει οτι πως γινεται να κανω ενα διαγραμμα δομησης και να εμπλεκω ορους δομησης για κατοικια εκτος σχεδιου και ορους δομησης καταστηματος για εκτος σχεδιου σε ενα ακινητο π.χ. στον οροφο λες οτι για το συγκεκριμενο οικοπεδο εχεις 206τ.μ. δομηση(κατοικια συμφωνα με τους ορουσ δομησης) ενω η υπαρχουσα ειναι 400τ.μ. γραφεια άρα τα 206τ.μ. αναλυτικο και τα υπολοιπα 194τ.μ. υπερβαση δομησης πως γινεται τωρα να παω στο ισογειο και να κανω αλλαγη χρησης πιοι οροι δομησης υπερτερουν σε μια τετοια περιπτωση;δλδ ενα διαγραμμα δομησης με δυο διαφορετικουσ ορους δομησης χωριτσα το ισογειο και χωριστα ο οροφος?
  3. ΤΟ Ε9 ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ Ε9 ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ Ε9. Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
  4. παρέκκλιση αφορά μονο το υψος! πως θα γινει η αλλαγή χρησης?αφου δεν υπαρχει υπέρβαση ουτε σε δομηση ουτε καλυψη πωσ γινεται η αλλαγη χρησης?
  5. Δυώροφο κτίριο Έχει χρήση ισόγειας εμπορικής αποθήκης και όροφος Γραφεία(εκτος σχεδίου) και λειτουργεί σαν κατάστημα από την ανέγερση του 2005 ενω ο οροφος εγινε κατοικια. Η άδεια εκδόθηκε σαν εμπορική αποθήκη και όχι κατάστημα γιατί ο ιδιοκτήτης ήθελε να εκμεταλλευτεί την κατά παρέκκλιση κάλυψη 20%. 1 Η αλλαγή της χρήσης του οροφου απο Γραφεία σε Κατοικια ειναι ξεκάθαρη. 2 Αλλαγη χρήσης στο Ισόγειο πρεπει να γινει? και αν ναι πως υπολογιζεται. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!
  6. Δυώροφο κτίριο Έχει χρήση ισόγειας εμπορικής αποθήκης και όροφος Γραφεία(εκτος σχεδίου) και λειτουργεί σαν κατάστημα από την ανέγερση του 2005 ενω ο οροφος εγινε κατοικια. Η άδεια εκδόθηκε σαν εμπορική αποθήκη και όχι κατάστημα γιατί ο ιδιοκτήτης ήθελε να εκμεταλλευτεί την κατά παρέκκλιση κάλυψη 20%. 1 Η αλλαγή της χρήσης του οροφου απο Γραφεία σε Κατοικια ειναι ξεκάθαρη. 2 Αλλαγη χρήσης στο Ισόγειο πρεπει να γινει? και αν ναι πως υπολογιζεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.