Μετάβαση στο περιεχόμενο

korallpan

Members
  • Περιεχόμενα

    46
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

korallpan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. επέστρεψε! μόλις υπέβαλα ένα ΠΕΑ που είχα.. καλή συνέχεια!
  2. πολύ φοβάμαι πως ναι...και πάλι εκτός! πόσο θα κρατήσει άραγε; ένας Θεός ξέρει..
  3. καταλαβαίνω για την μια παράβαση κατ. 13, αλλά δηλαδή δεν έχουμε Υ.Υ. ; δεν μπορεί! αφού τμήμα της πέργκολας παραμένει εκτός ιδεατού στερεού. γνώμη μου είναι πως η επιφάνεια σε κάτοψη που είναι εκτός ιδεατού στερεού αποτελεί το κριτιριο για την είσοδο στο σύστημα της παράβασης, σωστά; θέλω την άποψη σας παρακαλώ. είναι λογικά Υ.Δ. Β.Χ. γιατί παραμένει ανοιχτός χώρος στο μπαλκόνι τελευταίου ορόφου. ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  4. καλησπέρα, διαβάζοντας τα ποστς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη και θα ήθελα να κάνω και εγώ μια σύντομη ερώτηση. έχω μια περίπτωση πέργκολας εκτός του ιδεατού στερεού. πως μπορώ να την περάσω στο σύστημα; είναι σίγουρα μια παράβαση κατ.13 αλλά και Y.Y. όμως Κ.Χ. ή Β.Χ. ;; παρακαλώ για τη βοήθεια σας. ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. όταν έχεις αγροτική αποθήκη, η Λεμπέση αναφέρει ότι μπαίνει ως κύρια και μοναδική κατοικία (3α) και αλλαγή χρήσης εφόσον έχει γίνει κατοικία για παράδειγμα, σωστά; τώρα για "στάθμευση" ζωντανών βάλε καλύτερα Β.Χ.
  6. έχω και εγώ περίπτωση με ΓΟΚ55, δεν έχει διάγραμμα κάλυψης η άδεια. νομίζω όμως πως τα στοιχεία από τοπογραφικό και κάτοψη αρκούν να δείξουμε τις υπερβάσεις κτλ που χρειάζονται. τι λές; κάνεις τις απαραίτητες συγκρίσεις των τ.μ. και σημειώνεις και τις υπόλοιπες παραβάσεις. δεν πρέπει να χρειάζεται νεο Δ.Κ., σωστά;
  7. αν η απόληξη χρησιμοποιείται και από άλλους ιδιοκτήτες τότε θα το κάνεις όπως λες, αλλιώς αν υπάρχει αποκλειστική χρήση από έναν και μόνο χρήστη και για την απόληξη και και το δωματιάκι που υπάρχει δίπλα, θα πρέπει να βάλεις και ΥΔ για τα τετραγωνικά που καλύπτει το δωματιάκι αυτό.
  8. συμφωνώ με sagiasd. πάντα κοιτάς τα στοιχεία της άδειας και από εκεί κρίνεις τις υπερβάσεις
  9. gedrag βάζεις και ΥΥ των επιπλέον εκατοστών από την άδεια σε σχέση με τα επιτρεπόμενα της περιοχής. αν είσαι <500€ βάζεις μόνο το παράβολο και τέλος..
  10. καλύτερα να βάλεις τα χιλιοστά από τη σύσταση για να είσαι πιο σωστός σε κάθε περίπτωση
  11. ναι δεν δίνει δικαίωμα, εξάλλου τακτοποίηση του χώρου γίνεται και τίποτα άλλο. ύστερα ακολουθεί η οποιαδήποτε συμβολαιογραφική πράξη, οπότε για κοινόχρηστα, απλά τα ποσοστά από τον πίνακα ποσοστών συνιδιοκτησίας.
  12. στο τμήμα αυτό του υπογείου όμως έχει στην πράξη αυξηθεί και το ύψος της οικοδομής, όποτε έλεγα να το καλύψω με μια παράβαση κατ.13 για τις επιπλέον εκσκαφές που έγιναν για την πρόσβαση στο υπόγειο, σωστά;
  13. είναι ένας μικρός χώρος περίπου 11μ2 και με πρόσοψη 3μ. αυτά είναι ξεμπαζωμένα για πρόσβαση στο χώρο με το σκάλα που έγραψα και πιο πριν. τι λες; θα χρειαστεί κατ.13;
  14. καλησπέρα! σε οικοδομή με άδεια του 1972 έγινε αυθαίρετο υπόγειο εξ αρχής για χρήση λεβητοστασίου. είναι σχεδόν ολόκληρο κάτω από τη στάθμη του Π.Χ. και έγιναν και μερικά σκαλάκια για πρόσβαση προς το χώρο αυτό. εκτός από Υ.Δ.Β.Χ. θα χρειαστεί να βάλω και παράβαση κατηγορίας 13 για την αλλαγή στο υψόμετρο του Π.Χ. και τη νέα κατάσταση περί του υπογείου; ευχαριστώ για τη γνώμη σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.