Μετάβαση στο περιεχόμενο

thoi6959

Members
  • Περιεχόμενα

    48
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

thoi6959's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η εταιρεία που εργάζομαι έχει πάνω από 100.000.000 € τζίρο... (ελληνική καθεαυτό εταιρία )Μικτά είμαι περίπου 12500 € Ια προσπαθήσω ταυτόχρονα να κάνω κάποιες δουλειές κ βλέπουμε..
  2. Επίσης όσο εργάζομαι σε μια εταιρεία 'ΙΚΑ' μπορώ ταυτόχρονα να κάνω κάποια δική μ δουλειά π.Χ κάποια πραγματογνωμοσύνη, να υπογράψω άδειες για τρέιλερ κτλ κτλ;;
  3. Εφόσον αναγνωρίσει το πτυχίο μ δηλώσει σαν μηχ. Μηχανικό, λογικά θα αλλάξει κ η σύμβασή μου θα είμαι μισθωτός. Δηλ. Θα μου δώσει ότι μισθό θέλει αλλά θα είμαι πλέον μισθωτός;
  4. Να κάνω μια ερώτηση κ εγώ.. Εργάζομαι σε μια εταιρεία από το 2010 σαν ανειδίκευτος με βασικές αποδοχές 745 καθαρά δηλ. 35 € μεροκάματο. Δεν μου έχει γίνει κάποια μείωση από τότε, παίρνω ακριβός τα ίδια κ σήμερα! Πρόσφατα όμως απέκτησα το πτυχίο μηχ. Μηχανικού ΤΕΙ! Εάν μου το αναγνωρίσουν τη θα αλλάξει στην μισθοδοσία μου; Ευχαριστώ
  5. Απο τις καλυτερες αποδοσεις που εχω δει στην περιοχη της Δράμας 10 KW ειναι 70-73 τον Ιουνιο ,οχι Ιουλιο . Εαν τον Ιουλιο εχεις αυτες τις αποδώσεις ....
  6. Σκέφτομαι να εγκαταστήσω τα πάνελ της Trina k συγκεκριμένα το Honey PC05A 255W με Solaedge σε κεραμοσκεπη με 2 προσανατολισμούς κ μερικές σκιάσεις. Θα ήθελα αν εχει εγκαταστήσει κάποιος πάνελ της Trina κ τι γνώμη για την συγκεκριμένη εταιρία . Ευχαριστώ.
  7. Σε έρευνες που έγιναν το φαινόμενο PID μπορεί να επηρεάσει πάνω απο το 20% την εγκατάσταση , σε αυτό συμβάλει η υψηλή υγρασία - θερμοκρασία κ μεγάλη τάση . Στο παρακάτω link μπορειται να βρείτε αρκετές πληροφορίες http://ecogeneration.com.au/news/performance_degradation_in_solar_plants/055947/
  8. Είναι πολλές οι εταιρίες που βγάζουν ποιοτικά πάνελ , ότι πληρώνεις παίρνεις ! Άποψη μου εάν δεν θέλεις να ρισκαρεις , να προτιμήσεις εταιρία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
  9. Τα πάνελ της silcio έχουν το χαμηλότερο NOCT ! Όσο για το σύστημα της "Huber Suhner" το χρησιμοποιούν κ άλλες εταιρίες πχ conergy.κ εδώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα , με αυτά τα χαρακτηριστικά "Silcio" κ τις εγγυήσεις δεν θα έπρεπε να "μονοπολει" τουλάχιστον στην Ελληνική αγορά ;
  10. Με τον solaredge εκτός από τις σκιάσεις ελέγχεις κάθε πανελ ξεχωριστά και ασφάλεια οσον αναφορά σε ηλεκτροπληξία κ πυρκαγιά , οπότε η επιλογή είναι δική σου όσο αναφορά το επιπλέον κόστος .
  11. Αν είναι 8% σημαίνει 300-400 Ε αλλά ειναι παραπάνω Μιλάω για 40 Tigo Energy Maximizers 1 Tigo MaxiManagement Unit MMU 1 Tigo Gateway 1 Μετατροπέα SMA TripPower 10000TL + συνδρομή προγράμματος με απλα λόγια + 1800-2000 Ε κ όσο για την αξιοπιστία του κανείς δεν γνωρίζει προς το παρών .
  12. Καλό το σύστημα της Tigo , αλλα ξεφεύγει σε τιμή + 35-40% από το ήδη ακριβό solaredge! Κ το software κοστίζει δεν δίνετε δωρεάν , ειναι ορισμένου χρόνου κ θέλει συνδρομή , οπότε μην το παρουσιάζεται ως εξωτική λύση. Μόνο σε πολυ δύσκολες περιπτώσεις συμφέρει . Και κάτι ακόμη αν σε 12 χρόνια δεν υπάρχει ο Solaredge πόσο μάλιστα η Tigo.
  13. Οι τιμές εχουν πέσει πολύ . πήρα προσφορά 15500 + φπα 10kw Renesola + power one 10 , βασεις αλουμινιου κεραμοσκεπης , αντικεραυνικα της elemco ac+dc + ραβδους γειώσεις . Κομπλε μαζί με την εγκατάσταση.
  14. Δεν θέλω κάτι οικονομικό , αξιόπιστο θέλω 2 κατευθύνσεις έχω 160 μ Ν/Α περίπου 7 kw k 245 μ Ν/Δ 3 Kw .κεραμοσκεπη σκιαση απο κολονα Δεη μονο στα 3 kw. απλά μου έκαναν εντύπωση τα πάνελ της Day4energy κ θέλω να μάθω περισσότερα για αυτά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.