Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dio.Engineer

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dio.Engineer

  1. Tις λεπτότοιχες θα τις υπολογίσεις με βάση τους πίνακες αντοχών που δίνουν οι κατασκευαστές. Μόνο ένα πρόγραμμα λύνει και διαστασιολογεί λεπτότοιχες (...τα υπόλοιπα στο άλλο forum)
  2. Kι εδώ συζητάνε για πιο αυστηρές ποινές σε θέματα πειθαρχικών παραβάσεων.
  3. Yποτίθεται ότι για παραπάνω υπάρχουν οι πιο καταρτισμένοι Π.Ε. Αν δεχτούμε ότι όλοι έχουν τις ίδιες γνώσεις και τα ίδια Ε.Δ. τότε θα πρέπει να γίνουν όλα Πολυτεχνεία. Δηλαδή , συγγνώμη , όταν δηλώνατε τις σχολές δεν ξέρατε ότι δε θα έχουν τα ίδια Ε.Δ. ;
  4. Oι Δομικών Έργων υπογράφουν κανονικά μελέτες οικοδομικής άδειας. Μόνο στον αντισεισμικό χρειάζεται συνυπογραφή. Δηλαδή μιλάμε για τα 80/180 της αμοιβής της μελέτης των στατικών. Στην πολεοδομία της πόλης μου έχουν περάσει και άδειες Έργων Υποδομής καθ΄εξαίρεση λόγω του υπαλλήλου της πολεοδομίας ( ήταν τεχνολόγος και αυτός). Γενικά όμως τους Έργων Υποδομής δεν τους αφήνουν. Επίσης φίλος μηχανολόγος Τ.Ε. υπογράφει κανονικά Η/Μ για οικοδομικές άδειες. Εξαρτάται περισσότερο από τον αρμόδιο υπάλληλο της πολεοδομίας αν το περάσει.
  5. http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=18530 Mα στο παραπάνω θέμα ο συνάδελφος παροτρύνει έναν απόφοιτο Έργων Υποδομής να νοικιάσει σφραγίδα για να ασχοληθεί με τα Οικοδομικά ενώ για αυτά υπάρχουν οι απόφοιτοι Δομικών Έργων.
  6. Λίγα για την ομαδάρα τον Ευρωπέο Ολυμπιακό. Έχει χάσει άλλη ομάδα με 7-0 στην Ευρώπη; Φάτε τόσα γκολ και μετά μιλήστε για το Θρύλο. Ε, ναι λοιπόν η πρών προεδράρα μας αγοράσε μερικά πρωταθλήματα. Έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα όλα πουλιούνται. Αντ'αυτού σας χαρίσαμε αύθονες σκηνές ποδοσφαιρικής κωμωδίας. Θυμηθείτε τις κωλοτούμπες του Καραπιάλη ,του Γιαννακόπουλου ( Πρόεδρος φέτος) και του Γεωργάτου. Κάθε κωλοτούμπα και πέναλτυ , ούτε ο Μελισσανίδης ,ο Ιωάννης ,δεν έκανε τέτοιες στους Ολυμπιακούς. Βέβαια τη χρυσή μπάλα της κωλοτούμπας την κέρδισε ο Καραγκούνης. Λοιπόν για τα τελευταία 12 πρωταθλήματα. Τα πρώτα 2-3 τα πήραμε με τη γνωστή παράγκα αλλά δε φταίμε εμείς. Φταίνε όλοι αυτοί που αγοράζουν εισιτήρια για να δούνε ποδόσφαιρο και δίνουν το ευρώ για τις κιτρινοκόκκινοπράσινες φυλλάδες. Επί Κυράστα ο Παναθηναικός άξιζε το πρωτάθλημα , όπως και η ΆΕΚ επί Σάντος και την τελευταία χρονιά του Ριβάλτνο. Tην καλύτερη μπάλα την παίξαμε με Μπάγιεβιτς όταν φτάσαμε στους 8. Αλλά αυτό είναι το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Τη δεκαετία του 80 τα ίδια έκανε και ο Καπετάνιος αλλά ο Βαζελάκος έκανε και κάτι ιστορικές προκρίσεις ( π.χ. Γιουβέντους) με Σαραβάκο και Ρότσα. ΤheoTDM900 Tη δεκαετία του 80 ο ΠΑΟΚ και η Λάρισα είχαν ομαδάρες και για αυτό σπάσανε το ΠΟΚ. Εκείνη την εποχή μπορούσες να κάνεις ομάδα με τοπικά ταλεντά και Μακεδονία και Θεσσαλία είχαν βγάλει πολλούς παίχτες. Βέβαια δεν έπαιζαν Εθνική εκτός και αν έπαιρναν μεταγραφή για Ολυμπιακό , ΠΑΟ ή ΑΕΚ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.