Μετάβαση στο περιεχόμενο

ths

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ths's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ύστερα απο ερώτηση σον Δήμο μου είπαν ότι θεωρείται αγροτικός άρα υπάρχει η δυνατότητα το αγροτεμάχιο να γίνει άρτιο και οικοδομήσιμο? να αναφέρω το αγροτεμάχιο είναι από διανομή του 50
  2. Συνάδελφοι, περίπτωση αγροτεμαχίου εκτός σχεδίου, εντός ζώνης 1.670 τμ με μέτωπο σε συνέχεια δημοτικής οδού 35 μέτρων, υπάρχει περίπτωση να εμπίπτει σε κάποια παρέκκλιση του πδ του 85 ώστε να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση, φαντάζομαι τα τέρμινα είναι πούς χρόνος.
  4. Καλησπέρα, έχω ένα αγροτεμάχιο το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην έντος σχεδίου περιοχή στη (Β2) φάση που προτείνει ο Δήμος. Μπορεί να μου πει κάποιος χρονικά πόσος χρόνος από τώρα θα χρειαστεί μέχρι την πράξη εφαρμογής. Σε ποια υπηρεσία μπόρω να αποτανθώ για να βλέπω την εξέλιξη της μελέτης τροποποίησης εκτός του δήμου?
  5. Ξέχασα να αναφέρω το εμβαδόν του αγροτεμαχίου είναι 1670 τμ. και είναι γεωργικός κλήρος του από διανομή του 50.
  6. Καλησπέρα, συγγενικό μου πρόσωπο κατέχει αγροτεμάχιο στην περιοχή πάτημα βριλησσίων εντός ζώνης εκτός σχεδίου υπάρχει περίπτωση να ανήκει σε κάποια παρέκλλιση του 85 και να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο?
  7. Στο συγκεκριμένο site έχουν γραφτεί και άλλα άρθρα όπως πχ για τις περιοχές natura το οποίο ήταν αυτούσια αναδημοσίευση από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτός αν θεωρείται έγκυρη μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα... Στην ουσία του πράγματος μακάρι να είναι βλακείες, αλλά ότι φαντάζει εξωπραγματικό τελικά γίνεται έτσι δεν είναι;
  8. Παραθέτω αυτό το link http://www.realestatenews.gr/real-estate-in-greece/akinita/agora-gis/13053-2011-01-29-17-46-15 με τις υγείες μας!
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οπότε αναμένουμε το σχέδιο του Π.δ ελπίζω να προλάβω να ενεργήσω, γιατί τον τελευταίο καιρό συνέχεια αιφνιδιαζόμαστε τελευταιό παράδειγμα η φορολόγηση μας. προς BAS η ερώτηση μου εξαρχής αφορούσε μόνο για το πάτημα Βριλησσίων, το οποίο ξεκινάει από την Αναπαύσεως και πάνω. Δεν υπάρχει στο πάτημα Βριλησσίων άνω και κάτω πάτημα, αν γνωρίζεις την περιοχή ανεβαίνοντας την Καλαβρύτων δεξία είναι εκτός σχεδίου, αριστερά είναι εντός περίπου μια δεκαπενταετία.
  10. συγνωμη για την καθυστέρη είχα πρόβλημα με το λογαριασμό μου και αναγκάστηκα να ανοίξω νέο. Για τον φίλο, επείδη είμαι κάτοικος της περιοχής υπάρχουν 2 πατήματα και όχι 3 το πάτημα χαλανδρίου εκτείνεται από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Νεκροταφείο Χαλανδρίου και πάτημα Βριλησσίων που ξεκινάει από την Αναπαύσεως μέχρι το λόφο Κρασσά (ζαχαροπλαστείο Μπάκα) υπάρχει ένα κομμάτι στο πάτημα βριλησσίων που είμαι κάτοχος 2 στρεμμάτων που δεν έχει μπει στο σχέδιο για αυτό το λόγο με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάτι νεότερο με την αρτιότητα των εκτός σχεδίου εντός ζώνης γηπέδων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  11. Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας κατόπιν αυτών που διάβασα τις τελευταίες μέρες ότι θα αλλάξουν οι όροι δόμησης σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχια. Είμαι κάτοχος ενός γηπέδου στο πάτημα βριλησσίων 2.000 τ.μ και επειδή είναι εντός ζώνης δικαιούμαι να χτίσω μέχρι 200 τ.μ υπάρχει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές ειδικότερα στην περιοχή της (Πεντέλης).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.