Μετάβαση στο περιεχόμενο

tenx

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

tenx's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν δεν υποβληθει αιτηση μεχρι σημερα μπορει να υποβληθει το επομενο διαστημα με αναδρομικη ισχύ απο 1/1/2015 ή αναγκαστικα θα εχει πλεον ισχυει η χαμηλοτερη κατηγορια απο 1/1/2016 ?
  2. Και σε εμενα ενα σεμιναριο που εκανα εμφανιζεται ως "Άρθρο 64§1 περ. δ΄ εδάφιο 1 του ν.4172/2013 αμοιβές από επιχειρηματική δραστηριότητα". Το κρισιμο ερωτημα ειναι εαν αυτο προστηθεται στους εργοδοτες. Αν δηλαδη ειχα τρεις εργοδοτες και με αυτο γινονται 4 και παραλληλα δεν ειναι ο ενας το 75% με πεταει εκτος της περιπτωσης φορολογησης με κλιμακα μισθοτων και παω με 26% απο το πρωτο ευρω ?
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Ιστορικό Υπόθεσης Ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται να χωρίσει αποθήκη ισογείου 136 m2 σε τριώροφη οικοδομή και να διαμορφώσει 5 ή 6 θέσεις στάθμευσης. (Η πρώτη σκέψη ήταν ότι θα χρειαστεί μια άδεια μικρής κλίμακας και αλλαγή χρήσης) Από την έρευνα προκύπτει ότι : Η Οικοδομική Άδεια είναι το 1981 Στα σχέδια της άδειας ο χώρος χαρακτηρίζεται ως ημιυπόγειος και ως θέση στάθμευσης. Όμως ένα μέρος αυτού (τμήμα 3 Χ 10) εμφανίζεται στην κάτοψη ισογείου της άδειας ως ράμπα που οδηγεί στα υπόγεια των έμπροσθεν καταστημάτων του ισογείου της οικοδομής. Στην πράξη η ράμπα δεν κατασκευάστηκε ποτέ και τα καταστήματα επικοινωνούν με τα υπόγεια με εσωτερική σκάλα. Από την άλλη στο συμβόλαιο φαίνεται ότι έχουν αγοραστεί και τα 136 m2 τα οποία χαρακτηρίζονται ως ημιυπόγειο και μόνο. Η σκέψη μου ήταν να δηλώσω την ράμπα ως αυθαίρετη και υπέρβαση δόμησης πριν προχωρήσω στην άδεια μικρής κλίμακας, όμως όλη η πλάκα του ισογείου (συμπεριλαμβανομένης και της ράμπας) έχει μετρήσει στην δόμηση σύμφωνα με την άδεια. Η τελευταία μου σκέψη είναι να δηλώσω την ράμπα με αναλυτικό προϋπολογισμό (Καθαίρεση + Επανακατασκευή). Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο ή κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.