Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sissy_P

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Sissy_P's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν αφαιρέσω την τοιχοποιία και τα μέτρα της κλίμακας πέφτω κάτω από το 40% της επιφανείας του νομίμου καταστήματος άρα κατηγορία 4, είναι κατασκευή του 2000. ΟΚ θα βάλω αναλυτικό την κλίμακα, για την τοιχοποιία αφού δεν υπάρχει διευκρινιστική θα κάνω αμπε μπα μπλομ! (συγγνώμη για το χιούμορ). Μάλλον θα την μετρήσω στα μέτρα τακτοποίησης σαν είχε κατασκευαστεί το πατάρι με ΓΟΚ εξ αρχής, εκτός εάν υπάρχει κάτι πιο τεκμηριωμένο; Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα, παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε στα ακόλουθα: Έχω αυθαίρετο πατάρι σε κατάστημα που πληρεί τις προυποθέσεις του 70% και ύψους του ΝΟΚ και έχει πρόσβασει μόνο από το εσωτερικό περίγραμμα του καταστήματος. Επίσης τα μ² είναι λιγότερα του 10% της δόμησης της αδείας. Μεταλλική κατασκευή. α) Πάω με Υ.Δ. μειωτικού συντελεστή, σωστά; β) Κατηγορία 5, σωστά; γ) Συμπεριλαμβάνω τα μέτρα της τοιχοποιίας; (Η τοιχοποιία είναι η προυπάρχουσα σύμφωνα με την άδεια λόγω του νομίμου ύψους του καταστήματος 6,00μ) (Πατάρι 2,90μ. ύψος / κατάστημα 2,68-2,70μ. ύψος). δ) Συμπεριλαμβάνω τα μ² της κλίμακας; (Ευθύγραμμη κλίμακα, εντός περιγράμματος καταστήματος). Σε παλαιότερη απάντηση από ΤΕΕ σε παρόμοια ερώτηση, είπαν ότι είναι υπερβολή η κλίμακα να πάει με αναλυτικό και θα δωθούν διευκρινήσεις σε τέτοια θέματα με νέα εγκύκλιο από ΥΠΕΚΑ, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. ε) Βάζω και υπέρβαση δόμησης αδείας, ή λόγω ΝΟΚ δεν μετράνε ή γενικά δεν μετράνε στην δόμηση, αυτοτελούς ιδιοκτησίας; (180μ² άδεια καταστήματος, αυθαίρετα 73μ² βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, παταριού); Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.