Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tassos_

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Tassos_

  1. Καλημέρα, επειδή δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν οι δόσεις για να εξηγήσω και στον πελάτη. Τελικά συνολο σύμφωνα με το νόμο είναι 48 αλλά το σύστημα βγάζει για μηνιαίες 46 και για τριμηνιαίες 15 ! Σωστά?
  2. Τελικά οι δόσεις για κατοικία σύμφωνα με τον 4014 ειναι πόσες 45 ή 48? Σύμφωνα με το Ν.4042/2012 παρ.10 άρθρου50 έγινε αλλαγή σε 48 αλλα σε κτίρια άλλης χρήσης και όχι σε κατοικίες. Για κατοικίες και για πληρωμή 3μηνιαία το σύστημα βγάζει 15 δόσεις Εάν είναι μηνιαία αντίστοιχα είναι 45 ? για κατοικία πάντα?
  3. Λοιπόν παίδες τα τελευταία νέα σχετικά με την τοποθέτηση των φ/β σε στεγαστρο ή σκίαστρο και όχι σε πέργκολα είναι ότι : Περγκολα max 40cm - στηριξη φυτών (δεν επιτρέπεται φ/β). Ο λόγος είναι ότι απο κάτω δημιουργείς όγκο ο οποίος θα πρέπει να μετρηθεί και να υπολογίσθεί στο διαγραμμα καλυψης. και φυσικά Η.Χ. που θα πρέπει να δεις αν ισχύει. αυτά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.