Μετάβαση στο περιεχόμενο

micarv

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

micarv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @adra56 Με ενδιαφερει το προγραμμα της 4Μ. Επικοινωνησε μαζι μου σε παρακαλω. Στο p.m. υπαρχει το τηλ μου
  2. Υπογράφουν αν και σε καποιες περιπτωσεις παρουσιαζεται προβλημα. Αν σου διμιουργηθει επικοινωνησε με τον ΠΣΧΜ. Θα σε βοηθησουν.
  3. Ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις. Επειδη δεν υπαρχουν περιθωρια στο χωρο εγκαταστασης της δεξαμενης (περιπου 4m πλατος) θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε δεξαμενη των 500 lt που εχει μικροτερες απαιτησεις (1m περιφερειακα) για τις αποστασεις ασφαλειας. Άρα ειναι πλεον θεμα κατασκευαστη δεξαμενης (αρα εταιριας υγραεριου) να μου απαντησει αν υπαρχει δεξαμενη 0,5 m3 που να μπορει να καλυψει - εξαερωσει την παροχη που ζηταω (περιπου 12 kg/hr) ειτε για προπανιο ειτε για μιγμα. Διαφορετικα μαλλον θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε αλλη δεξαμενη -μεγαλυτερη,ωστε να εχει δυνατοτητα μεγαλυτερης ποσοστητας προς εξαερωσης- αλλα προφανως οχι στο συγκεκριμενο χωρο (αντε πείσε λοιπον τον πελατη!)
  4. Σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Απο τα παραπανω καταλαβαινω οτι αυτος που ειναι αρμοδιος για να απαντησει στην καθε περιπτωση για τη χρηση ή μη εξαεριωτη ειναι η εταιρεια υγραεριου.
  5. Μιλησα με την εταιρεια υγραεριου και ειναι ετσι οπως μου τα ειπες. Μαλιστα μου ειπανε οτι καλυτερο θα ηταν να χρησιμοποιησω προπανιο ετσι ωστε να μη χρειαστει εξαεριωτης.Η δεξαμενη που μου προτειναν ειναι 2500 lt ομως παρουσιαζεται προβλημα σχετικα με τις αποστασεις ασφαλειας (3m περιμετρικα). Γενικα εχω μπερδευτει λιγο με τους περιορισμους σχετικα με τη χωρητικοτητα της δεξαμενης και τη χρηση εξαεριωτη. Η παροχη θα ειναι περιπου 12 kg/hr. - Θελω να χρησιμοποιησω δεξαμενη V<0,5 m3 (λογω περιμετρικης αποστασης περιπου 1m).Υπαρχει τετοια δυνατοτητα; - O εξαεριωτης σε ποιες περιπτωσεις απαιτειται; (φανταζομαι εχει να κανει με την καταναλωση και το ειδος του αεριου)
  6. Η εμπλοκη της εταιρειας υγραεριου ειναι υποχρεωτικη και αν ναι σε ποιο σημειο; Μιλησα με καποια εταιρεια για την αγορα δεξαμενης και μου ειπαν οτι αυτοι θα αναλαβουν τη μεταφορα και την τοποθετηση της δεξαμενης. Κατι τετοιο ειναι υποχρεωτικο; Δε θα μπορουσα απλα να αγορασω μια δεξαμενη και να την τοποθετησω με το συνεργειο;
  7. Γεια σας.Προκειται να κανω μια μελετη υγραεριου για εναν πελατη οπου θα στησει ενα επαγγελματικο μαγειριο. Οι συσκευες που θα χρησιμοποιησει θα ειναι συνολικα περιπου 120 kW οποτε η καταναλωση σε υγραεριο θα ειναι περιπου 9-10 kg/hr. Ο πελατης μου ζηταει να χρησιμοποιησει δεξαμενη των 200 kg (500lt)ή 500 kg (1000 lt) μαλλον θα προτιμηθει η μεγαλυτερη. Η ερωτηση μου ειναι αν θα πρεπει να χρησιμοποιηθει εξαεριωτης υγραεριου και στις δυο περιπτωσεις. Υπαρχει καποια σχετικη αναφορα ωστε να μπορεσω να το ψαξω ή ειναι θεμα εμπειριας.Να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη μου μελετη για υγραεριο οποτε οποιεσδηποτε παρατηρησεις σχετικες θα ηταν ευπροσδεκτες. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.