Μετάβαση στο περιεχόμενο

vzacharis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vzacharis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ έγραψα (όπως μου ζητήσαν) τα εξής και με πληρώσαν!!! "Προς Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Νίκης 5-7, ΤΚ 10180, Δ' ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. ΑΦΜ 090166291. Για την είσπραξη της Δημόσιας Επιχορήγησης ποσού ---- στο πλαίσιο του προγράμματος "Ενίσχυση Ελευθ. Επαγγελματιών Επιστημόνων" του ΕΣΠΑ 2007-2013. Ελπίζω να βοήθησα!! Και πάλι ένα ευχαριστώ στους συναδέλφους που μέσα απο αυτό το forum με βοήθησαν ώστε να έιναι επιτυχές το όλο εγχείρημα. Καλές γιορτές με υγεία!
  2. Συνάδελφοι αυτό με την τριετία που μπορούμε να το δούμε. Στα 3 έτη είμαι!!
  3. 4. Κατάργηση αυτοτελούς φορολόγησης Καταργούνται οι περιπτώσεις αδικαιολόγητης αυτοτελούς φορολόγησης εισοδημάτων. Οι περιπτώσεις αυτές εντάσσονται στην ενιαία κλίμακα φορολογίας εισοδήματος. Εξαιρούνται μόνο οι τόκοι των τραπεζικών καταθέσεων και των ελληνικών κρατικών ομολόγων για τους οποίους διατηρούνται οι ισχύουσες διατάξεις. Παραδείγματα: Καταργείται η αυτοτελής φορολόγησης των διαφόρων επιδομάτων και αποζημιώσεων των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, τα εισοδήματα από την υπογραφή συμβολαίων ποδοσφαιριστών, προπονητών κλπ, οι αμοιβές όσων εκλέγονται στη τοπική αυτοδιοίκηση κ.ά. Αναφέρεται σε "αδικαιλόγητη" αυτοτελής φορολόγηση (όχι παράθυρο αλλά πόρτα μου φένεται) και δεν αναφέρεται σε μηχανικούς εδώ τουλάχιστον! Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1789891 ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.