Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannioti_xara

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by giannioti_xara

  1. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Απλά ήμουν λίγο μπερδεμένη με την παράλληλη ισχύς ΚΑΝΕΠΕ και ΕΑΚ. Και πάλι ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα και πάλι. Το υπάρχον ισόγειο έχει κατασκευαστεί το 79 με πρόβλεψη ορόφου. Η απορία μου είναι η εξής: Εάν κάνω τον έλεγχο του υφισταμένου με τον κανονισμό του 85, σύμφωνα με το παράρτημα Ε του ΕΑΚ, και την διαστασιολόγηση της προσθήκης με τον ΕΑΚ είμαι καλυμένη?
  3. Καλησπέρα σας και καλη χρονιά. Θέλω να κάνω προσθήκη σε υπάρχουσα ισόγεια οικοδομή. Θα πρέπει να εφάρμοσω τον ΚΑΝΕΠΕ; Ευχαριστώ εκ των προταιρων
  4. Καλησπέρα σας. έχω την εξής περίπτωση. αλλαγή χρήσης υπογειου απο αποθήκη καταστήματος σε κατάστημα. Ανήκει στην κατηγορία 3 του δελτίου τρωτοτητας; σύμφωνα με την παράγραφο 2 ββ του Ν. 4014 χρειάζεται η στατική μελέτη κτλ; Επειδή είναι υπόγειο και τα φορτία μεταφέρονται στο έδαφος. Ευχαριστω έκ των προτέρων για την βοήθεια
  5. Προς το παρον δεν εχω βρει κατι που να το αναφερει επίσημα. Θα τα ψαξω. Ευχαριστώ
  6. Kατέβασα το ΦΕΚ-171/Α/46 και δεν εχει την διορθωση των ωφελιμων φορτιων ξενοδοχειων. Το αναφέρει ως 500kg/m2 οπως και ο κανονισμος του 1945. Γνωρίζει κανεις τι ισχύει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.