Jump to content

patty

Core Members
 • Content Count

  519
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Ουδέτερη

3 Followers

About patty

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,486 profile views
 1. Καλησπέρα, για πέργκολα μέχρι 50τμ σε ισόγειο χώρο, δεν πειράζει οι κολώνες να είναι πέτρινες σωστά? όπως επίσης να είναι μέσα στο Δ? είναι σε οικόπεδο εντός σχεδίου στην Πάρο για σκίαση αμαξιών πάρκινγκ. Ευχαριστώ πολύ!
 2. μια λοιπή παράβαση είναι όλο το ζήτημα, έχει πληρώσει 500Ε ακόμα και να υπάρξει πρόβλημα, ακυρότητα του συμβολαίου δεν προκύπτει μου λέει η συμβολαιογράφος για τέτοιου τύπου παραβάσεις πέργκολα κτλ, θα το διορθώσουμε στην ταυτότητα. Λογικά θα το αφήσουν ανοιχτό το σύστημα με ελαστικότητα σε κάποια πράγματα...αφού έχουν γίνει ότι να ναι δηλώσεις.. το κτίριο είναι σίγουρα προ 55 έχει και πολεμικό καταφύγιο στο υπόγειο!
 3. Υπάρχουν σχέδια από κανονισμό-σύσταση του 1939, δεν υπάρχει άδεια, οπότε μου ζήτησε μόνο κάτοψη αποτύπωσης και βεβαίωση, νέο τοπογραφικό δεν θέλει, θα χρησιμοποιήσει της σύστασης του 1939, αν και έχει αποκλίσεις..
 4. έχω μιλήσει με την συμβολαιογράφο θέλει μόνο βεβαίωση και κάτοψη. να κάνω μια ερώτηση, αν περάσω την δήλωση στον 4495 πληρώνει ο πελάτης πάλι παράβολο ή μόνο το τέλος υπαγωγής?
 5. Πρόκειται για ένα ακίνητο που πωλείται αυτές τις μέρες και 'καίγεται' ο ιδιοκτήτης να τελειώσουμε και δεν έχει άλλα λεφτά αυτή τη στιγμή, θέλει απλά να υπογράψει. 1. τι εννοούμε ότι νομιμοποιείται? αφού θα βγει η ταυτότητα του κτιρίου θα αποκτήσει ούτως ή άλλως σχέδια. 2. οπότε με την πέργκολα, τα παράθυρα να βάλω μια λοιπή παράβαση με αναλυτικό προ 75 αφού δεν παίζει ρόλο η ημερομηνία, είναι ένα 500άρικο?
 6. Καλησπέρα, σε ακίνητο προ του 55 όπου το πραγματικό περίγραμμα διαφέρει λίγο από των σχεδίων (δεν υπάρχει άδεια, μόνο σχέδια από συμβολαιογραφική πράξη) καθώς και ο κοιν/στος φωταγωγός και εφ'όσον φαίνεται ότι όλα έχουν γίνει από κατασκευής, το δέχομαι ως υφίσταται, σωστά? επίσης έχουν γίνει 2 παράθυρα, τα οποία φαίνεται ότι είναι από τότε, έχει παλιά κουφώματα, τα δέχομαι και αυτά ως υφίστανται? Επίσης έχει γίνει μια πέργκολα αλλά δεν ξέρω χρονολογία, δεν βρίσκω αποδεικτικό. Να βάλω τελευταία κατηγορία? αν έχει γίνει μετά από τον 4495 επιτρέπεται ούτως ή άλλως η πέργκολα μέχρι 50τμ χωρίς άδεια, άρα μήπως δίνω απλά βεβαίωση?
 7. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος τιμή ζώνης στον Κριό, Παροικιά, Πάρος https://www.google.gr/maps/place/37%C2%B006'24.9%22N+25%C2%B009'54.8%22E/@37.106917,25.1630363,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d37.106917!4d25.165225
 8. Υπάρχει πολιτικός μηχανικός που θα επιβλέψει το έργο μαζί με τον αρχιτέκτονα, απλά δεν μπορεί να υπογράψει αυτή την στιγμή και πρέπει να βγει άμεσα η άδεια, εννοείται δεν γίνεται έργο στον 'αέρα'. Αλλά αν χρειάζεται πολιτικό θα το κάνει ο ίδιος αναγκαστικά. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
 9. άρα υπογράφουμε για πισίνα σωστά? δεν βλέπω περιορισμό αν καταλαβαίνω καλά
 10. Καλησπέρα, βλέπω στα δικαιώματα μελετών των αρχιτεκτόνων ότι είναι και τα στατικά. Μπορεί ένας αρχιτέκτονας να υπογράψει για στατικά compact Πισίνας 2,*3τμ ή υπάρχει κάποιος περιορισμός?
 11. Καλησπέρα, πελάτης μου έχει οικόπεδο 4 στρέματα (με αρτιότητα 4 στρέματα), έχει βγάλει άδεια το 1994, έχει κάνει τα μπετά εκτός 30τμ και τώρα βρέθηκε κάποιος αγοραστής και σκέφτεται να τελειώσει το ακίνητο (τα 30τμ και να κλείσει την οικοδομή) και επειδή έχει έναν περιστερώνα και ένα μικρό κτίσμα αυθαίρετο, να κάνει οριζόντια σύσταση και να κρατήσει τον περιστερώνα και το αυθαίρετο και να πουλήσει μόνο την νόμιμη οικοδομή. Μπορεί να το κάνει αυτό? μπορεί να ηλεκτροδοτηθεί το αυθαίρετο κτίσμα με 2ο ρολόι?
 12. @MHD όχι η άδεια είναι του 1972, να πω την αλήθεια το δούλεψα με σημερινούς συντελεστές, δεν το έψαξα παραπάνω
 13. Θα κάνω αναθεώρηση πρώτα και θα το κλείσω, ξέρω ότι έχει γίνει σωστή δουλειά, τα συνεργεία τα γνωρίζω, δεν έχω κάποια αμφιβολία για την κατασκευή, οι αλλαγές θα καλύφθούν από την αναθεώρηση, οπότε νομίζω όλα οκ. Κάνω λάθος?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.