Μετάβαση στο περιεχόμενο

patty

Core Members
 • Περιεχόμενα

  483
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

6 Ουδέτερη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά patty

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.316 profile views
 1. Καλησπέρα, κάναμε αναθεώρηση άδειας για αλλαγή μηχανικού, αναλάβαμε την επίβλεψη και θα ξεκινήσει η κατασκευή της οικοδομής τον Μάρτιο. Η πελάτισσα θέλει αλλαγές εντός περιγράμματος αδείας και προσθήκη κάποιων παραθύρων (δεν επηρεάζουν τον σκελετό), θα προχωρήσω σε ενημέρωση μέσω eadeia σωστά? δεν χρειάζεται αναθεώρηση? Η ενημέρωση μπορεί να γίνει και αργότερα, ενώ ρίχνουμε τα μπετά? ή χρειάζεται να γίνει από τώρα? ρωτάω στην πολεοδομία και δεν ξέρουν να μου απαντήσουν, 'ρωτήστε ιδιότες συναδέλφους' ήταν η απάντηση.. Ευχαριστώ πολύ!
 2. έψαξα αλλά δεν το βρήκα, ευχαριστώ πάντως!
 3. να το διαγράψω ώστε να ανεβάσω νέο αρχείο νέο μπορώ να ανεβάσω κρατώντας και το παλιό επίσης σε μια δήλωση που γύρισα σε υπαγωγή, διέγραψα ότι ήθελα, ανέβασα νέα αρχεία και πήγα ξανά σε οριστική αλλά είναι ο μόνος τρόπος?
 4. Καλησπέρα, μήπως έχει κάποιος αυτό το ΦΕΚ, βρήκα και μια παλαιότερη συζήτηση στο forum αλλά δεν βρίσκω το αρχείο που έχετε ανεβάσει, Ευχαριστώ πολύ!
 5. Καλησπέρα, όταν προσπαθώ να ανεβάσω ένα αρχείο στον 4178 σε οριστική υπαγωγή, δεν με αφήνει. Για να αντικαταστήσω ένα αρχείο πρέπει να γυρίσω την δήλωση σε υπαγωγή, να κατεβάσω το αρχείο και να ανεβάσω το νέο? Ευχαριστώ!
 6. patty

  ΔΕΔΟΤΑ 4178+Τεχνική Έκθεση

  Ευχαριστούμε πολύ!!
 7. Καλησπέρα, είχε κατασκευαστεί μια αυθαίρετη πέργκολα (με σκοπό να κλειστεί να γίνει δωμάτιο), όπου έγινε καταγγελία και ο ιδιοκτήτης την κατεδάφισε και του χρεώθηκε κάποιο πρόστιμο από την πολεοδομία. Η πολεοδομία για να διαγράψει τα πρόστιμα ζήτησε να υπαχθεί η πέργκολα στον νόμο 4178, το οποίο και δηλώσαμε (υπενυμίζω είχε ήδη γκρεμιστεί πριν την δήλωση) Τώρα όμως έχει κατεδαφιστεί και δεν υπάρχει πια, η δήλωση είχε γίνει απλά για την διαγραφή του προστίμου από την πολεοδομία, τι σχέδια ανεβάζω?
 8. Καλησπέρα, για αναθεώρηση για αλλαγή επιβλέποντος μηχανικού, η δήλωση ανάθεσης-ανάληψης είναι μια απλή δήλωση όπως η επισυνεπτόμενη (1), στην οποία θα αναγράφω όλες τις μελέτες επίβλεψης που αναλαμβάνω, σωστά? Επίσης έχει κάποιος κάποια τυπική σύμβαση όπως η επισυναπτόμενη (2) για την ανάληψη επίβλεψης οικοδομής που να είναι πιο ολοκληρωμένη? (η μελέτη έχει γίνει, μόνο για επίβλεψη) Τέλος τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν είναι συγκεκριμένα? χρειάζεται κάποια θεώρηση από την επιθεώρηση εργασίας? ευχαριστώ πολύ!
 9. Καλησπέρα, το αναλυτικό προυπολογισμό στον 4178 μπορούμε και να μην τον ανεβάσουμε σαν αρχείο αφού δεν ζητήται?
 10. καλησπέρα, για πληρότητα δήλωσης στον 4178/13, απαιτείται να ανεβάσουμε μόνο τα αρχεία που είναι τσεκαρισμένα, σωστά? τα υπόλοιπα δεν είναι υποχρεωτικά πχ ΦΕΜ μηχανικού που δεν έχει 'τικ' Ευχαριστώ!
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.