Μετάβαση στο περιεχόμενο

kaloulisk

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kaloulisk

  1. ΝΙΚΟΣΤΡΙ Τα όρια εσύ τα καθορίζεις, προσπάθησε να είσαι κοντά στον 1σο αν και δεν είναι πάντα εύκολο Καλημέρα. Αυτό που ρωτάω είναι πως καθορίζω τα όρια? Με ποία κριτήρια ? Και όταν δεν είμαι κοντά στον 1 τι κάνω ? Γεμίζω την αυλή με ράβδους γείωσης ? Και όταν δεν έχω χώρο δέχομαι την όποια τιμή ? Τώρα μιλάμε για οικίες με φωτοβολταϊκά οπότε δεν υπάρχει το ενδεχόμενο θεμελιακής τουλάχιστον στα έργα που έχω τώρα.
  2. καλησπέρα. μόλις απέκτησα το metrel mi3102. όσον αφορά την μέτρηση αντίστασης γείωσης (earth),στις παραμέτρους ποιο είναι το μέγιστο όριο αντίστασης της γείωσης που πρέπει να βάζουμε? οι τιμές που λαμβάνω , ποια είναι τα όρια που είναι αποδεκτά. και ποιο από τις τρεις ενδείξεις(R,Rc, Rp) γράφουμε στην Υ.Δ.Ε.?
  3. Στην θεσσαλονίκη που είμαι εγώ ζητάνε.
  4. Η ΔΕΗ ζητάει και ένα ρελέ που να οπλίζει από έναν επιτηρητή τάσης μετά από αυτά που έχεις αναφέρει. Και τώρα τελευταία το ζητάει και στα μονοφασικά inverter. Ανάλογα την περιοχή θέλει και έναν διακόπτη πριν την χελώνα, στο ερμάριο μέσα,για οπτική διακοπή. ----Συγχώνεψη---- Αν χρησιμοποιείς inverter SMA έχει μέσα θέση να βάλεις τα αντικεραυνικά D.C. Οπότε δεν χρειάζεται πίνακα για D.C.
  5. Καλησπέρα.Έχω ένα σπίτι το οποίο χτίστηκε το 1979 και δεν έχει εκδοθεί άδεια.Τί διαδικασία χρειάζεται για να το νομιμοποιήσω,πιο το πρόστιμο που χρειάζεται να καταβάλω και που πρέπει να απευθυνθώ? Μένω σ' ένα χωριό έξω από την Θεσσαλονίκη.
  6. Είναι κιβώτιο ζεύξης (LINK BOX) έχει μαχαίρια και όχι ασφάλειες. Στο τέλος της σύνδεσης το γεμίζουμε με πίσσα.Πρόσβαση αργότερα έχεις μόνο στα μαχαίρια για να κάνεις "ορατή" διακόπη σε περίπτωση βλάβης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.