Μετάβαση στο περιεχόμενο

wiseman

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

wiseman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε geos μπορείς να αρχίσεις το ψάξιμο από τις παρακάτω νομοθεσίες: Βασική Νομοθεσία και αποφάσεις που ρυθμίζουν θέματα υπαίθριας διαφήμισης 1) Ν 2696/1999: ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2) ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ΑΡIΘ.2946/2001 Υπαίθρια Διαφήμιση, Συμπολιτείες Δήμων και Κοινοτήτων και άλλες διατάξεις 3) Ν 2833/2000: Προετοιμασία Ολυμπιακών,υπαίθριες διαφημίσεις 4) Νόμος 1604 της 20/20.6.86. Κύρωση των α) Συμβάσεων: αα) για την οδική κυκλοφορία, ββ) γαι την οδική σήμανση και σηματοδότηση, β) της Ευρωπαϊκής Συμφωνίας που συμπληρώνει τη Σύμβαση οδικής κυκλοφορίας, οδικής σήμανσης και σηματοδότησης και γ) του Πρωτοκόλλου για τις διαγραμμίσεις των οδών ως και τα σχετικά παραρτήματα αυτών. 5) Υπ’ αριθμ. 4422/Εγκ.9/13-11-2009 εγκύκλιος του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Τώρα για το ποιος είναι ο αρμόδιος για να σου πει τι να κάνεις... είναι ένα θέμα που πονάει. Θα σου έλεγα να αρχίσεις από τον εκάστοτε Δήμο και ίσως καταλήξεις μέχρι και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ελπίζω να βοήθησα...
  2. Φίλε Scrooge δες αυτά τα δύο αρχεία που σου στέλνω και αν έχει απορία μιλάμε... Ελπίζω να βοήθησα
  3. Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του προγράμματος του ΤΕΕ για τον ΚΕΝΑΚ και αφού όλα τα συμπληρώνω και είναι εντάξει στο παράθυρο τον αποτελε΄σμάτων για την ενεργιακή κατάταξη του κτιρίου κάνει υπολογισμούς μόνο για το κτίριο αναφοράς και όχι για το υπάρχον κτίριο. Έχει καμείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή έχει κανείς καμία λύση?
  4. Εάν έχεις Vista κάνε δεξλι κλικ επέλεξε εξατομλικευση και επέλεξε ρυθμίσεις οθόνης. Στο παράθυρο που ανοίγει δες εκεί αν αναγνωρίζει την οθόνη που έχεις συνδέσει. Τώρα ίσως χρειάζεται μάλλον να μπεις σε κάποιο μενού στην τηλεόραση σου και να επιλέξεις να πέρνει σήμα από υπολογιστή και όχι από την είσοδο της κεραίας. Ελπίζς να βοήθησα. Πες τι μοντέλο τηλεόρασης έχεις. τι λειτουργικό χρησιμοποιείς? Ίσως μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο.
  5. Δες αν θες σε αυτό το Link έχει κάποιους χάρτες με οχλίσεις αλλά από όσο ξέρω αυτές οι περιοχές υπάρχουν ανάλογα την περιοχή σε ΦΕΚ. πρέπει να το ψάξεις εκεί για πιο ειδικά. Αν βρω κάτι άλλο θα επανέλθω. http://www.arch.tuc.gr/lessons/poleodomia_2/8Biomhxania.pdf
  6. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πως μπορώ να υπολογίσω την μέση κατανάλωση ενέργειας σε μία εγκατάσταση όταν η εγκατεστημένη ισχύς είναι 1000kW και χρησιμοποιείται όλη για 365 το χρόνο? Η τάση του δικτύου είναι μέση αν αυτό βοηθάει. Ευχαριστώ.
  7. μπορείς να το φτιάξεις από πλακάζ θαλάσσης που φτιάχνονται τα έπιπλα μπάνιου για να αντέχουν στην υγρασία το οποίο μπορεις να το λακάρεις αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα πλαστικό καλύτερα γιατί όσο καλά φτιαγμένο και αν είναι θα χαλάσει από τα άλατα και με τον καιρό θα φουσκώσει. Εσλυ ξέρεις τωρα...
  8. από όσο ξέρω δεν δίνατε να υπάρχει τυφλό αγροτεμάχιο. ή θα χαρακτεί δρόμος μέσω των άλλων αγροτεμαχίων ή θα πάρεις πρόσβαση στον κεντρικό. Αυτό όμως είναι θέμα τοπογράφου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.