Μετάβαση στο περιεχόμενο

Amraith

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Amraith's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Ιάσονα. Από ό,τι φαίνεται έχεις απόλυτο δίκιο για τη συναίνεση του συνόλου των ιδιοκτητών. Με την τροποποίηση της σύστασης ΟΙ πολύ δύσκολο να ασχοληθώ, σε ευχαριστώ όμως που αναφέρεις την προβλεπόμενη διαδικασία.. Καλή συνέχεια, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  2. Καλησπέρα, Didonis. Δυστυχώς δε γίνεται σχετική αναφορά στον κανονισμό-σύσταση της πολυκατοικίας.. Μακάρι να μπορούσα να προχωρήσω με συναίνεση του ιδιοκτήτη μόνο, αλλά με ό,τι έρευνα έκανα εδώ στο φόρουμ και έπειτα από ερώτηση σε συνάδελφο και σε μία υπάλληλο της πολεοδομίας, μάλλον καταλήγω ότι χρειάζεται συναίνεση του 100% των συνιδιοκτητών. Το 67% μου είπε πως ισχύει μόνο για τη λειτουργική συνένωση χώρων.. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  3. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Την καλησπέρα μου στο φόρουμ. Μια ερώτηση σχετικά με τη συναίνεση συνιδιοκτητών για νομιμοποίηση εργασιών με άδεια μικρής κλίμακας. Πελάτης που μισθώνει ισόγειο όροφο πολυκατοικίας για χρήση καταστήματος (αναψυκτηρίου), προχώρησε σε κατασκευή πέργκολας (μεγαλύτερη των 50 τ.μ.) επί του προκηπίου (υφίσταται πρασιά 5μ. στο οικόπεδο εντός σχεδίου) χωρίς άδεια. Έπειτα από καταγγελία στην ΥΔΟΜ που έγινε από γείτονα με άλλη αφορμή, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που ήρθαν για αυτοψία, ήταν ιδιαίτερα 'συγκαταβατικοί' και ενώ δεν βρήκαν κάποια άλλη παρατυπία, του ανέφεραν πως 'βγάλε και μια άδεια για την πέργκολα για να είσαι καλυμμένος'. Κατόπιν αυτού και δεδομένου ότι δεν άφησαν κάποιο σημείωμα, τείνω να πιστέψω ότι δεν έγινε καταγραφή της αυθαιρεσίας και επιβολή προστίμου. Παρόλαυτα, και ενώ ενδεχομένως θα μπορούσα να εκδόσω απλά μια ΕΕΔΜΚ για κατασκευή πέργκολας, λέω να ακολουθήσω την προβλεπόμενη διαδικασία αφού η ΥΔΟΜ είναι ενήμερη για την ύπαρξη της πέργκολας χωρίς άδεια. Αν έχω καταλάβει καλά, δεδομένου ότι η πέργκολα κατασκευάστηκε πέρυσι (μετά το 2011), η πιο σωστή διαδικασία είναι με νομιμοποίηση εργασιών με ΕΕΔΜΚ. Γνωρίζει κανείς τι συνέναιση και από ποιούς πρέπει να εξασφαλίσω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή συνέχεια σε όλους.
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Την καλησπέρα μου στο φόρουμ. Μια ερώτηση σχετικά με τις άδειες μικρής κλίμακας. Πελάτης που μισθώνει ισόγειο όροφο πολυκατοικίας για χρήση καταστήματος (αναψυκτηρίου), προχώρησε σε κατασκευή πέργκολας (μεγαλύτερη των 50 τ.μ.) επί του προκηπίου (υφίσταται πρασιά 5μ. στο οικόπεδο εντός σχεδίου) χωρίς άδεια. Έπειτα από καταγγελία στην ΥΔΟΜ που έγινε από γείτονα με άλλη αφορμή, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που ήρθαν για αυτοψία, ήταν ιδιαίτερα 'συγκαταβατικοί' και ενώ δεν βρήκαν κάποια άλλη παρατυπία, του ανέφεραν πως 'βγάλε και μια άδεια για την πέργκολα για να είσαι καλυμμένος'. Κατόπιν αυτού και δεδομένου ότι δεν άφησαν κάποιο σημείωμα, τείνω να πιστέψω ότι δεν έγινε καταγραφή της αυθαιρεσίας και επιβολή προστίμου. Παρόλαυτα, και ενώ ενδεχομένως θα μπορούσα να εκδόσω απλά μια ΕΕΔΜΚ για κατασκευή πέργκολας, λέω να ακολουθήσω την προβλεπόμενη διαδικασία αφού η ΥΔΟΜ είναι ενήμερη για την ύπαρξη της πέργκολας χωρίς άδεια. Αν έχω καταλάβει καλά, δεδομένου ότι η πέργκολα κατασκευάστηκε πέρυσι (μετά το 2011), η πιο σωστή διαδικασία είναι με νομιμοποίηση εργασιών με ΕΕΔΜΚ, σωστά? Αν ναι θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει με τα βήματα? Έχω κάνει κάτι παρόμοιο για εκπρόθεσμη ΕΕΔΜΚ στα πλαίσια του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν η διαδικασία είναι η ίδια. Επίσης γνωρίζει κανείς τι συνέναιση και από ποιούς πρέπει να εξασφαλίσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή συνέχεια σε όλους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.