Μετάβαση στο περιεχόμενο

pzolkou

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.902 profile views

pzolkou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και μετα μου λες καλοκαιρι...βροχη χαλαζι κ αερακι... μηπως αλλαξε φορα ο αξονας της γης??

  2. Καλησπέρα, για την δημιουργία ζαχαροπλαστείου με παρασκευαστήριο απαιτείται μελέτη HAASP; ή μόνο η δημιουργία των διαγραμμάτων ροής που να ακολουθούνται οι κανόνες HAASP;
  3. Καλώς με βρήκατε και πάλι στην Αθήνα... Μία πολύ όμορφη, αλλά και περιπετειώδης επίσκεψη στην Ρώμη έλαβε τέλος.....

  4. Δημοσιεύθηκε η νέα έκδοση της kenaktools.gr

  5. Νέα έκδοση της κοινότητας ενεργειακών επιθεωρητών kenaktools.gr !!!

  6. Γιάννηδες, Ιωάννηδες, Γιάννες, Γιαννούλες, Ιωάννες.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Ότι επιθυμείτε!!!

  7. Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω το εξής: ο νόμος για την κατανομή δαπανών είναι γνωστός το φεκ 631/Δ/85 και αναφέρει για αέρια καύσιμα... Αν εγώ θέλω να απεμπλακώ τελίως από την κεντρική θέρμανση και δεν θέλω να την αντικαταστήσω με κάτι άλλο πχ φυσικό αέριο. Μπορώ να το κάνω με το 50+1 % και να απεμπλακώ από το πάγιο και το κόστος θέρμανσης; Σε άλλη περίπτωση αν θέλω να τοποθετήσω αντλία θερμότητας ισχύει το καθεστώς του 50+1 % των ιδιοκτητών να συμφωνήσουν; Ευχαριστώ!
  8. Σχετικά με τις αμοιβές συνάδελφοι, κάποιοι το έχουν παραξηλώσει... Δεν πρόλαβε καλά - καλά να βγεί σχέδιο νομου που θα καταργεί τις ελάχιστες και βγήκαν κιόλας κάποιοι "συνάδελφοι" , που στο όνομα ότι "πεινάνε" ρίχνουν τις αμοιβές στα τάρταρα.. μέχρι και 100 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ άκουσα αμοιβή... Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να καταδικαστεί ΑΜΕΣΑ από όλους τους νοήμονες συναδέλφους. Δεν είναι δυνατόν αν κάποιος βαριέται να τρέξει να βρεί πελάτες να ξεφτυλίζει έτσι τις αμοιβές και να ρίχνει και προφανώς και την ποιότητα της δουλειάς μας. Αν έχει κάποια γνώμη κάποιος συνάδελφος σχετικά με το πως μπορούμε να κινηθούμε εναντίων τέτοιων "συναδέλφων" ας την παραθέσει.. Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα, σχετικά με το θέμα που τέθικε για την μελέτη κατανομής δαπανών. Ποιοι μηχανικοί την υπογράφουν? Αυτό έχει να κάνει με τον όγκο της πολυκατοικίας? Υπάρχει διαχωρισμός..? για παράδειγμα μέχρι κάποια ισχύ λέβητα, όλοι οι μηχανικοί και από μία ισχύ και πάνω μόνο μηχανολόγοι? όπως γίνεται με τους λέβητες (βλέπε απλά Η/Μ) έχω μία περίπτωση που ένα διαμέρισμα θέλει να διακόψει την κεντρική θέρμανση σε μία πολυκατοικία και θέλει να αυτονομηθεί. Την μελέτη την θέλει το γραφείο που βγάζει τα κοινόχρηστα.. γιατι πρέπει να πάει στην πολεοδομία η μελέτη? είναι πρόβλημα να την υπογράψω, έχουν δεν έχουν γίνει αλλαγές?
  10. www.kenaktools.gr Σκοπός της είναι να προσφέρει λειτουργικές λύσεις, τόσο από άποψη εφαρμογών, όσο και από γνωμοδότησης πάνω στα θέματα του Κ.ΕΝ.Α.Κ. Οι εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσουν στην ποιοτικότερη και απλούστερη εκτέλεση – δημιουργία του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και στο μέλλον της μελέτης ενός κτιρίου ή τμήμα αυτού. Στόχος είναι η ανάπτυξη προβληματισμού και η εξαγωγή προς συζήτηση εμπειρία πάνω στα θέματα που άπτονται του Κ.ΕΝ.Α.Κ.
  11. Καλησπέρα συνάδελφοι, στην ιστοσελίδα www.kenaktools.gr μπορείτε να βρείτελειτουργικές λύσεις, τόσο από άποψη εφαρμογών, όσο και από γνωμοδότησης πάνω στα θέματα του Κ.ΕΝ.Α.Κ. Οι εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα σας βοηθήσουν στην ποιοτικότερη και απλούστερη εκτέλεση – δημιουργία του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και στο μέλλον της μελέτης ενός κτιρίου ή τμήμα αυτού. Στόχος είναι η ανάπτυξη προβληματισμού και η εξαγωγή προς συζήτηση εμπειρία πάνω στα θέματα που άπτονται του Κ.ΕΝ.Α.Κ. Ένα παράδειγμα εφαρμογής από αυτές που είναι στην ιστοσελίδα παραθέτω να πάρετε μία γεύση. Με αυτή την εφαρμογή δύναται η δυνατότητα στον μελετητή να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των στοιχείων του ακινήτου και του πελάτη: xml-explorer.rar
  12. Ποιοι μηχανικοί μπορούν να εκπονήσουν - εννοώ έχουν δικαίωμα υπογραφής - μιας απλής μελέτης ανακαίνισης;
  13. Είμαι μηχανικός περιβάλλοντος και τέλιωσα το 2008 από το πολυτεχνείο κρήτης. Ήθελα να ρωτήσω, έχω δικαίωμα υπογραφής για εκπόνηση μελέτης για φωτοβολταϊκά? αν ναι, μέχρι πόσα Κw? αν όχι, η αρμοδιότητά μου σε ένα έργο τοποθέτησης φ/β στη στέγη μέχρι που ορίζεται? εγώ ως μηχανικός περιβάλλοντος μπορώ να υπογράψω την μελέτη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.