Μετάβαση στο περιεχόμενο

dipapa

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dipapa

  1. Απο την πολεοδομια Δημου Θερμης Θεσ/νικης μου ειπαν σημερα οτι επειδη εκρεμει η κανονιστικη αποφαση υπουργου ΥΠΕΚΑ μπορει ο ενδιαφερομενος να υποβαλλει ειτε αιτηση για ΕΕΜΚ με τον παλιο τροπο για αντ/ση στεγης, ειτε με τον καινουριο ΝΟΚ αναλογα τι του συμφερει περισσοτερο.
  2. Και ομως. Συναδελφος του οποιου η γυναικα ειναι συμβ/φος και μεταβιβασε 1 εξ αδιαιρετου στην ''δυτικη ακτη'' οπως την αποκαλειτε , δεν δεχτηκαν να το μεταγραψουν στο υποθ/κειο Βασιλικων αμα δεν τακτοποιησουν και οι υπολοιποι 3 συνκτες τα αυθαιρετα τους. Και το πιο ωραιο, ο ιδιοκτητης που προχωρησε στην τακτοποιηση του δικου του αφου δεν καταφερε να πεισει τους αλλους να προχωρησουν στην τακτ/ση των δικων τους απειλει τον μηχ/κο που του εδωσε την βεβαιωση οτι θα του κανει αγωγη για εξαπατηση, εκτος αμα του επιστρεψει αυτος τα χρηματα που εδωσε για φορους και εξοδα στην συμβ/φο.
  3. Στο σεμιναριο του ΤΕΕ στηνΘεσνικη στις 10-11-11 απαντηθηκε ιδια ερωτηση με την δικια σου απο την εισηγητρια Τσαχαλινα ως παραβιαση ΟΓ και οχι ως Δ διοτι ειναι εκτος σχεδιου το αυθαιρετο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.