Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cyr

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Cyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πέμπτη λειτουργεί το ΤΜΕΔΕ για την υποβολή της σχετικής αίτησης διαγραφής εισφορών;
  2. Νομίζω είναι μόνο η επιφάνεια των φωτοβολταϊκών αλλά τσέκαρέ το. Αφού γνωρίζεις το εμβαδό του ενός πάνελ μπορείς να βρεις και το συνολικό.
  3. Όχι ότι θα είναι η αμοιβή μου πάνω από 3000€ αλλά πού αναφέρονται αυτές η λεπτομέρειες;
  4. Ποιες αμοιβές μηχανικού κατατίθενται στην ΕΤΕ? Για να γίνω πιο σαφής, έστω Ηλεκτρ. Μηχανικός εργάζεται με μπλοκάκι σε εταιρεία, θα πρέπει ο εργοδότης να καταθέτει τη μηνιαία αμοιβή στο λογαριασμό αυτό?
  5. Η ερώτηση μπορεί να ακουστεί βλακεία αλλά η απορία είναι απορία... Μέσω του συστήματος υπολογισμού αμοιβών του ΤΕΕ υπολογίζονται μόνο οι αμοιβές που έχουν να κάνουν με έργα πολιτικών μηχανικών και τοπογράφων? Η σκέψη μου είναι ότι ως νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός μπορεί να αναλάβω τη μελέτη μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε ένα υφιστάμενο κτίριο... Για την αμοιβή μου θα πρέπει να ασχοληθώ με το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ?
  6. Στο site του ΤΕΕ για τον υπολογισμό της αμοιβής πώς δηλώνουμε τη μελέτη Φ/Β? Βρίσκω μια επιλογή "Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις". Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η μελέτη Φ/Β σε κήπο (πώς ορίζω αυτόν τον χώρο)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.