Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexanderTh

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by AlexanderTh

  1. Τα οποία θα επιστρέψεις από το 2022 !!!! Κατά τι περισσότερο και σε 40 δόσεις στην εφορία. Άρα ζητάς 2000€ τώρα και βρίσκεσαι χρεωμένος για τα επόμενα 6 χρόνια!!! 😂🤣
  2. Μόλις τώρα προσπάθησα. Συνδέεσαι αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις τη Διαδικασία Α, ούτε για πρώτη φορά ούτε για έλεγχο που λέει ο συνάδελφος παραπάνω.
  3. Εγώ προσωπικά παρακολούθησα το πρόγραμμα των Smart Buildings. Τα 2.5/3 των ενοτήτων ήταν γύρω απο την περιβαλλοντική νομοθεσία. Οι πληροφορίες ως επί το πλείστον ήταν παιδαριώδεις (γεωγραφία γυμνασίου) ή υπερβολικά γενικευμένες. Το 0.5/3 ήταν η αναφορά στα smart buildings με υλικό copy paste απο διπλωματικές (βλ. Ενότητα Revit) ή υλικό με υπερβολικά γενικευμένες πληροφορίες και πάλι, που δεν βοηθούν κάπου πέρα από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.
  4. Γιατί υπάρχει σιωπηρή συμφωνία και αποδοχή ότι τα παίρνουμε από αλλού, τα παίρνουμε και αλλιώς, και γενικώς τα έχουμε...
  5. Αληθώς ο Κύριος! Εκτός αν είναι και αυτό φήμη όπως τα 800€ που θα χάσουμε το Μάη επειδή σπαστήκαμε και αντιδράσαμε στην κατάρτιση των ΚΕΚ! Το λήγω εδώ και όποιος συνάδελφος θέλει να καταλάβει τα γεγονότα έχει καλώς... Όποιος θέλει να φτιάχνει σενάρια συνομωσίας δεκτό και αυτό...
  6. Η προσέγγισή σου είναι εντελώς θεωρητική και προσεγγίζει τη σφαίρα του φιλοσοφικού (γιατί....). Απάντηση με αντερώτηση δεν θεωρείται απάντηση στον τεχνικό κόσμο που κινόυμαστε. Άρα δεν απάντησες σε τίποτα από ότι ρώτησα. Εγώ γνωρίζω τα εξής στοιχεία με όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιοποιηθεί και εξαγγελθεί: 1) ο πρωθυπουργός λέει ότι ΟΛΟΙ οι Ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ θα στηριχθούν με 800€ για Μάρτη Απρίλη. 2)τελικά το ΟΛΟΙ έγινε ΜΕΡΙΚΟΙ βάζοντας το κριτήριο των ΚΑΔ όπου αρχικά δεν ήμασταν. 3)μετά από διαμαρτυρίες μας βάζουν στους ΚΑΔ αλλά μας διαφοροποιούν με τον όρο "επιστήμονες" οπότε εξαιρούμαστε των 800€. 4)μετά μας λένε θα κάνετε τηλεκατάρτιση και θα πάρετε 600€, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΪΟ τότε θα σας βάλουμε στα 800€. (δεν είπαν κάνετε τηλεκατάρτιση για να πάρετε τώρα 600 και το Μάη 800, είναι διαφορετικό πράγμα). 5) χθες λένε άκυρη η τηλεκατάρτιση θα πάρετε 600€ για τον ΑΠΡΙΛΙΟ. Δεν ειπώθηκε τίποτα για το Μάιο τα 800€ κλπ. Συμπέρασμα: Το θέμα Μάιος είναι ακόμα ανοιχτό και θα μάθουμε σύντομα αν θα σκεφτούν κάποιο κόλπο για να μας εξαιρέσουν. Και επειδή με ρώτησες, απαντώ, αλλά είναι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη σαν άτομο: Πιστεύω ότι θα βρουν κάποιο κόλπο για να μας εξαιρέσουν από τα 800€, αλλά δεν θα είναι "τιμωρητικός" ο λόγος που θα σκαρφιστούν.
  7. Μάλλον είμαι χαζός δεν εξηγείται αλλιώς...... Το 1 το 2 και το 4 το καταλαβαίνω. Το 3 από πού προκύπτει; Πώς συσχετίζεται το voucher με την επιδότηση Μαΐου; Πώς προκύπτει το σας παιδέψαμε αλλά θα ανταμειφθείτε μετά; Θέλω απαντήσεις με βάση επίσημες εξαγγελίες, επίσημες δημοσιεύσεις και νομοθετήσεις. Όχι με λόγια του αέρα και κουβέντες στο πόδι ή με "επιστημονικές" αναλύσεις του στυλ "τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις". Θεωρώ ότι σαν επιστήμονες πρέπει να κρίνουμε με βάση αντικειμενικά κριτήρια και όχι με φημολογίες. Καλές και οι φημολογίες αλλά μόνο όταν επιαημοποιηθούν έχουν υπόσταση, και άρα μπορούμε να κρίνουμε αντικειμενικά.
  8. Καλημέρα συνάδελφοι. Όσοι έχετε κάνει την αίτηση με τη διαδικασία Β έχετε βρει πουθενά καταχωρημένα τα στοιχεία σας στο ΕΡΓΑΝΗ; Εμένα μου είχαν στείλει το αποδεικτικό υποβολής, αλλά στο ΕΡΓΑΝΗ δεν βρίσκω τίποτα. ευχαριστώ
  9. Όσοι πήραν 800€ τα πήραν είτε επειδή έκλεισαν με κρατική εντολή είτε επειδή είναι πληττόμενοι. Εμάς μας διαχώρισαν ως επιστήμονες και μας είπαν θα κάνετε τηλεκατάρτιση και θα πάρετε 600€. Επίσης είπαν ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ θα μπείτε στα 800€. Τώρα καταργήθηκε το voucher θα πάρουμε 600€ για ρον Απρίλη και ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ θα μπούμε και εμείς στα 800€. Και όσοι συνεχίζουν να είναι θα παίρνουν μέχρι να αρθούν τα μέτρα.
  10. Από πού προκύπτει το σκεπτικό του "παιδευτήκαμε" άρα δικαιούμαστε; Από την αρχή φωνάζαμε να μπούμε στα μέτρα όπως όλοι οι πληττόμενοι (800€). Αυτές ήταν και οι ςξαγγελίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση τψν οικονομικών επιπτώσεων του ιού. Οι όποιες οικονομικές ενισχύσεις έχουν ανακοινωθεί βασίζονται σε αυτό. Την ίδια ώρα που ανακοίνωναν τα voucher λέγανε πως αν η κατάσταση συνεχιστεί και το Μαϊο τότε θα μπούμε στα 800.
  11. Γιατί πάνε τα λεφτά που περιμέναμε για Μάη; Τα 600 είναι για Απρίλη. Ο Μάης είναι άλλη υπόθεση. Άσχετα αν από την αρχή λέγαμε ότι κάτι θα σκεφτούν λόγω άρσης των περιοριστικών μέτρων για να μας βγάλουν το Μάη
  12. Επιβεβαιώνω το παραπάνω και για την iclass. Τουλάχιστον μέχρι και χθες. Έχω και e-mail που μου έχουν στείλει παλιότερα.
  13. Αν πληροφορηθείς κάτι διαφορετικό ενημέρωσε αν μπορείς για να δούμε πώς να κινηθούμε. Τόσα λεφτά θα πάρουν. Ας τους "πρήξουμε". Πρέπει να τα δικαιολογήσουν
  14. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι κάνει. Από τις 17 του μήνα που παίρνω καθημερινά έδειχνε ότι μιλάει και χθες μόνο μια φορά κατάφερα να μπω στην αναμονή και να μιλήσω τελικά.
  15. Προφορικά με ενημέρωσαν αφού μενκάλεσαν πίσω από το Helpdesk του iclass. Θα το ζητήσω και γραπτώς σήμερα, αλλά ήδη έχω στείλει και στο ΚΕΚ (χωρίς να τους πω ότι έχω ενημέρωση απ την παλτφόρμα) να μου πουν τι έχω κάνει. Περιμένω να δω ταύτιση αλλιώς... Το helpdesk μετά από άπειρες αποτυχημένες συνδέσεις, μπήκα στην αναμονή και περίμενα μια ώρα μέχρι να μιλήσω.
  16. Χθες τους πήρα τηλέφωνο και τους ανέφερα ακριβώς ότι περιγράφεις ακριβώς. Η απάντησή τους αρχικά ήταν ότι θα μπει ένδειξη του χρόνου σε κάνα δυο μέρες (από χθες) και αφού τους πίεσα να μου πουν ακριβώς τις ώρες μου, άφησα τα στοιχεία μου. Μετά από καμιά ώρα με ενημέρωσαν ότι έχω κάνει 93 ώρες και έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα, και θα ειδοποιηθώ από το ΚΕΚ μου για τα παρακάτω. Ειδοποίηση για το 80% ή το 100% ουδέποτε πήρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.