Μετάβαση στο περιεχόμενο

geodimis

Members
  • Περιεχόμενα

    49
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Δίκτυα Η/Υ, Σκάφη Αναψυχής, DYI
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Χημικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geodimis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

8

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κανένα εισόδημα δεν αλλάζει αναδρομικά. Αν είναι θα εμφανιστεί το ποσό σε κάποιο απο τα προσυμπληρώμενα πεδία της δήλωσης που θα υποβάλλουμε το 2024.
  2. Σε περίπτωση πάντως οφειλών εφορίας -και μάλιστα κληρονομούμενου ούτε καν ασφαλιστικών εισφορών - η αίτηση συναδέλφου δεν προχώρησε. προφανως γίνεται online έλεγχος με taxis.
  3. Επιβεβαιώνω κι εγώ φύγαν τα απαγορευτικά και προχωρήσε η αίτηση οπότε αναμονή πλέον..
  4. Είχα προσπαθήσει πριν τις γιορτές, ξαναπροσπαθώ και τώρα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα όταν πατάω νέας αίτηση: Ο εργοδότης μου λέει ότι με έχει δηλώσει κανονικά. Προτείνετε να μιλήσω με 1555 ή να το δω εσωτερικά με τον εργοδότη; To 1555 με παρέπεμψε στο τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ..
  5. Κι εδώ Νότιο τομέα Αθηνών δεν εφαρμόζεται λένε η εγκύκλιος ενώ το υπουργείο βγήκε τον Ιούλιο και είπε εφαρμόστε την (με έγγραφο). Ότι να ναι δυστυχώς..
  6. Δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία και σε κατόχους ρυμουλκούμενων χωρίς άδεια έλξης να εκδίδουν πινακίδες βάσει της νέας διαδικασίας μέχρι τέλος του έτους. Υπάρχει συνάδελφος που αναλαμβάνει τη διαδικασία;
  7. Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος ποια αρχή είναι στην Ελλάδα η "National Lightning Association" που αναφέρεται στο site της lightningeurope;
  8. Έχει γραφτεί παραπάνω ότι δεν είναι θέμα λογιστηρίου καθώς δεν έχουν ανοίξει οι σχετικοί κωδικοί στα πληροφοριακά συστήματα του ΕΡΓΑΝΗ. δεν ισχύει πλέον αυτό, έχουν ανοίξει;
  9. Γνωστό πρόβλημα, τους έδωσα οτι χαρτιά ζήτησαν -προσληψεις εργοδοτών και μοα εκτύπωση ενσημων του ΑΤΛΑΣ- πριν κανα μήνα και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου διαγραφής.
  10. ακριβώς αυτό, δεν είναι στη σχετική λίστα των αδειοδοτημένων. Ταυτόχρονα είναι μέσα στο αρχείο Πίνακας Ιδρυμάτων Ηλεκτρονικού Χρήματος, κατά χώρα προέλευσης, που γνωστοποίησαν την πρόθεση παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα όπως και άλλες εταιρίες (πχ mypos.eu) αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου αν κάποιες από αυτές τις αιτήσεις έχουν εγκριθεί ή αν υπάρχει προθεσμία για τη έγκρισή τους.
  11. Εννοείται θα γράψω μόλις έχω νεότερα. Υποψιάζομαι ότι και πάλι οι οποιεσδήποτε τυπικές ελάχιστες χρεώσεις μηχανικής κίνησης θα κυμαίνονται χαμηλότερα από των τραπεζών. Ιδωμεν..
  12. Μακάρι να τις ήξερα αλλά δεν ανακοινώνουν τίποτα τηλεφωνικά. μιλάνε μόνο για ειδικά πακέτα με φυσικά μηχανάκια POS ανάλογα τις ανάγκες σας κλπ κλπ με ενημέρωση μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Το site τους δεν πρόλαβα να το σκαλίσω πολύ.
  13. Η viva wallet φαίνεται διακόπτει την δωρεάν -για περιορισμένο αριθμό συναλλαγών- παροχή της υπηρεσίας freePOS για επαγγελματίες μέσω εφαρμογής εντός του μήνα με ενημερωτικά email στους εγγεγραμμένους χρήστες της. Τι κάνουμε; έχουμε εναλλακτικές; αναφέρομαι πάντα σε μηδενική χρήση που απλά καλύφθηκε η νομική υποχρέωση της κατοχής POS.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.