Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris1983

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλησπέρα, θέλω τη γνώμη σας. Εχω μια οικοδομη που με εχουν σταματησει λογου υψους.Στην οικοδομη υπαρχει υπογειο ισογειο πρωτος και σοφιτα. Το υπογειο κακως εχει υπερυψωθει και η σοφιτα κακως εχει φτιαχτει. Εγω ειμαι διατεθειμενος να γκρεμισω τη σοφιτα για να ειμαι εντος των οριων του επιτρεπομενου υψους.Ομως ο μηχανικος μου υποσηριζει οτι τακτοποιωντας το υπογειο , κερδιζω 1.5 μετρα υψος που θα πρεπε να ειναι θαμενο το υπογειο(και δεν ειναι) και αρα εχωντας επιπλεον 1.5 μετρα στο συνολικο υψος του σπιτιου η σοφιτα προκυπτει να ειναι εντος υψους , αρα δε χρειαζεται να την γκρεμισω. Έχει κανεις αλλος αντιληφθει το νομο κατα αυτον τον τροπο? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, έχω μια οικοδομή η οποία είναι ημιτελής και δεν έχει ρεύμα.Επίσης έχει σφραγισθεί η άδεια της στην πολεοδομία λόγω ύψους.Η οικοδομή δυστυχώς έχει υπερβεί το ύψος κατα πολυ λόγω μια σοφίτας.Αξίζει πιστεύετε να την νομιμοποιήσω και μετά να δοκιμάσω για ρεύμα, ή μήπως να την γκρεμίσω? Η άδεια εκδοθηκε πριν καμια 10ετία, ανανεωθηκε πριν κανα χρονο οταν αλλαξαμε μηχανικο.Υπάρχει καμια ιδέα και μέσω πμ? Τακτοποιηση σοφιτασ περιπου 10000 ευρώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.