Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris1983

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimitris1983

  1. Καλησπέρα, θέλω τη γνώμη σας. Εχω μια οικοδομη που με εχουν σταματησει λογου υψους.Στην οικοδομη υπαρχει υπογειο ισογειο πρωτος και σοφιτα. Το υπογειο κακως εχει υπερυψωθει και η σοφιτα κακως εχει φτιαχτει. Εγω ειμαι διατεθειμενος να γκρεμισω τη σοφιτα για να ειμαι εντος των οριων του επιτρεπομενου υψους.Ομως ο μηχανικος μου υποσηριζει οτι τακτοποιωντας το υπογειο , κερδιζω 1.5 μετρα υψος που θα πρεπε να ειναι θαμενο το υπογειο(και δεν ειναι) και αρα εχωντας επιπλεον 1.5 μετρα στο συνολικο υψος του σπιτιου η σοφιτα προκυπτει να ειναι εντος υψους , αρα δε χρειαζεται να την γκρεμισω. Έχει κανεις αλλος αντιληφθει το νομο κατα αυτον τον τροπο? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, έχω μια οικοδομή η οποία είναι ημιτελής και δεν έχει ρεύμα.Επίσης έχει σφραγισθεί η άδεια της στην πολεοδομία λόγω ύψους.Η οικοδομή δυστυχώς έχει υπερβεί το ύψος κατα πολυ λόγω μια σοφίτας.Αξίζει πιστεύετε να την νομιμοποιήσω και μετά να δοκιμάσω για ρεύμα, ή μήπως να την γκρεμίσω? Η άδεια εκδοθηκε πριν καμια 10ετία, ανανεωθηκε πριν κανα χρονο οταν αλλαξαμε μηχανικο.Υπάρχει καμια ιδέα και μέσω πμ? Τακτοποιηση σοφιτασ περιπου 10000 ευρώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.