Μετάβαση στο περιεχόμενο

at

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

at's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβώς, αυτό είναι. Θυμάμαι όμως ότι όταν κάναμε την εγκατάσταση μας είχαν πει ότι το inergen μειώνει την περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο σε επίπεδο που να σβήνει η φωτιά, αλλά να μην παθαίνει ασφυξία ο άνθρωπος Δεν χρειάζεται (για την ακρίβεια, απαγορεύεται) να κάνουμε παράθεση ολόκληρου του ανωτέρου μηνύματος, για λόγους οικονομίας χώρου και bandwidth. Το ένα μήνυμα ακολουθεί το άλλο, όπως στην προφορική συζήτηση. Μπορείς ωστόσο να κάνεις παράθεση ΤΜΗΜΑΤOΣ του παραπάνω μηνύματος για να εστιάσεις π.χ. σε μία φράση CostasV
  2. Πριν από περίπου δέκα χρόνια είχα ασχοληθεί με παρόμοια εγκατάσταση όπου όμως δεν είχαμε χρησιμοποιήσει CO2. Θυμάμαι υπήρχε αέριο που δεν ήταν θανατηφόρο για τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ήταν και αποτελεσματικό για τη φωτιά. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα του αερίου. Θυμάμαι όμως την εταιρεία που το εγκατέστησε. Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τη γράψω μπορώ να δώσω το όνομα με pm
  3. Έλαβα το γράμμα πριν από περίπου ένα μήνα και προχθές έστειλα τον τραπεζικό μου λογαρισμό ταχυδρομικά. Το θεώρησα πιο ασφαλές από email. Από συναδέρφους της επαρχίας ξέρω ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούσαν και μέχρι σήμερα. Εγώ με την μικρή μου εμπειρία σε θέματα νοσηλείων, πήγαινα στο ΤΣΜΕΔΕ στην Κολοκοτρώνη, έδινα τα δικαιολογητικά και περίμενα κανά μισάωρο να πάρω τα λεφτά. Με τα σημερινά δεδομένα μάλλον θα δίνουμε μόνο τα δικαιολογητικά και κάποια στιγμή θα περιμένουμε να μας κατατεθούν τα λεφτά.
  4. Πρότασή μου είναι να βρεις τους κατασκευαστές των μηχανημάτων, απ' όπου θα μπορείς να προμηθευτείς τα manual. Γενικά, αν δεν είναι πολύ Hitech τα μηχανήματα, δεν θες και τίποτα ιδιαίτερο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.