Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δημιουργούνται πολλά ερωτήματα όπως π.χ. σε μη άρτιο μη οικοδομίσημο αγροτεμάχιο με κτίσμα με Ο.Α. ή τακτοποιημένο, πως θα εκδοθεί οικοδομική άδεια για συμπαγή περίφραξη?
  2. Απλά τραγική η όλη αντιμετώπιση από την πολιτεία επι του θέματος. Μηδέν ενημέρωση, τελευταία στιγμή έβγαλαν την εγκύκλιο και δεν έχουν μεριμνήσει πως οι χιλιάδες ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ακινήτων θα κατατάσσεται τουλάχιστον στην μεσαία κατηγορία. Επισυνάπτω το έντυπο αξιολόγησης που έφτιαξα, ελπίζω να βοηθήσει. ΕΝΤΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.docx
  3. Ξέρω τι χρειάζεται. Δεν έχει υγραέριο.Έχω ήδη φτιάξει κάτοψη ένεργητικής πυροπροστασίας. Οπότε θα τους τα πάω αυτά και αυτοί μετά την αυτοψία θα φτιάξουν την έκθεση επιθεώρησης, θα προσκομίσουμε μετά αποδείξεις αγορας κτλ και αν είναι ολα οκ θα μας δώσουν το πιστοποιητικο... Ευχαριστώ.
  4. Το είχα διαβάσει στο άρθρο 10 ότι με θεωρητικό πληθυσμό κάτω από 50 άτομα θέλει έκθεση επιθεώρησης και όχι ενεργητική αλλά δεν ήξερα τι είναι η έκθεση επιθεώρησης. Θέλω να πάρω πιστοποιητικό πυρασφάλειας για ένα αναψυκτήριο με θεωρητικό πληθυσμό 38 άτομα <50. Η οικοδομική άδεια ειναι του 91 και έχει χρήση ως κατάστημα. Οπότε τώρα εγώ πρέπει να καταθέσω στην πυροσβεστική κάτοψη του καταστήματος με μέσα πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες, πυροσβεστική φωλιά και φώτα ασφαλείας), τοπογραφικό, διάγραμμα κάλυψης, ακριβές φωτοαντίγραφο της οιικοδομικής άδειας και της παθητικής πυροπροστασίας??? ή είναι και κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
  5. Την έκθεση επιθεώρησης την συντάσει ο Μηχανικός ή ο Πυροσβέστης όταν κάνει την αυτοψία?
  6. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις πως μπορώ να κάνω αναζήτηση τέτοιων πινάκων? Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?
  7. Έχω αναλάβει να βγάλω μια άδεια λειτουργίας σε ένα στεγνοκαθαριστήριο (χαμηλής ισχύς παίρνει απαλλαχτικό και πάει για εργαστήριο). Από το τμήμα περιβάλλοντος της πολεοδομίας μου ζητάνε μελέτη διάθεσης λυμάτων επειδή στην συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει αποχετευτικό δίκτυο (έχουμε στεγανό βόθρο). Έφτιαξα λοιπόν μια μελέτη διάθεσης λυμάτων και την κατέθεσα στην υγειονομική υπηρεσία όμως αυτοί μου ζητάνε να τους πάω μια βεβαίωση από στην ΔΕΥΑ Χανίων η οποία να λέει ότι δέχεται τα λύματα από το στεγνοκαθαριστήριο. Τηλεφώνησα στην αρμόδια του τμήματος της ΔΕΥΑΧ και μου είπε ότι πρέπει να υποβάλω μία έκθεση που να λέει τι χημικά χρησιμοποιούμε, ότι δεν είναι τοξικά κτλ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως το τι πρέπει να γράψω για τα χημικά, τι χημικά είναι αυτά και πως πρέπει να αιτιολογήσω ότι δεν είναι τοξικά. Ευχαριστώ πολύ.
  8. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ συμφωνώ μαζί σας και νομίζω οτι θα ζητηθεί αναθεώρηση. Όσον αφορά το nick το έχω ψάξει από το προφίλ και δεν αλλάζει.
  9. Συνάδελφοι καλησπέρα. Θέλω να βγάλω μια άδεια λειτουργίας για ένα Πλυντήριο – Στεγνοκαθαριστήριο (εργαστήριο). Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο (καταστήματα) και έναν όροφο (κατοικίες). Ο πελάτης μου θέλει να χρησιμοποιήσει το μισό από ένα από τα καταστήματα που βρίσκονται στο ισόγειο. Επειδή χρειάζεται ενεργητική και παλαιότερα σε άλλες υποθέσεις μου είχαν ζητήσει από την πυροσβεστική να τους πάω ακριβές αντίγραφο της παθητικής του κτιρίου (από την Ο.Α) για να συγκρίνουν αν έχει υποστεί αλλαγές το κτίριο θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν πρέπει να γίνει αναθεώρηση της Ο.Α. καθώς πρέπει ένα κατάστημα να διαιρεθεί στα δύο το οποίο σημαίνει ότι έχουμε αλλαγές σε μεσοτοιχίες και ακόμα πρέπει να προστεθεί και ένα λουτρό καθώς τώρα είναι 2 καταστήματα ενώ πριν ήταν ένα και στα σχέδια της άδειας δείχνει ένα λουτρό. Άσχετο μήπως ξέρετε και πως αλλάζω nick γιατί κατά λάθος έβαλα το όνομά μου… Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.