Μετάβαση στο περιεχόμενο

xsterg

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

xsterg's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα συμφωνησω με τον φιλο. εχω εγκαταστησει 2 ηλιακους στο σπιτι μου και στο πατρικο μου με αυτον τον τροπο. σαν εγκατασταση μου βγηκαν οικονομικα, και εχω το πλεονεκτημα του οτι εχω την βανα της τριοδης μεσα στο μπανιο οποτε ανα πασα στιγμη μπορω να αλλάζω τον ηλιακο με τον μεσα θερμοσιφωνα.
  2. παιδια γεια χαρα. και εγω σε πολυκατοικία στην πατρα εχω το ιδιο θεμα. ειχαμε συζητησει περισυ για αυτονομια γιατι το συστημα ειναι μονοσωληνιο αλλα ατυχως ο υδραυλικος που εκανε την αρχικη εγκατασταση εχει μπερδεψει τις σωληνες και καποια σωματα του γειτονα π.χ. παινουν απο δικες μου παροχες και το αντιστροφο. ειχα προτεινει να βαλουμε θερμοστατικες βαλβιδες σε καθε σωμα αλλα αντεδρασαν 2 απο τους ιδιοκτητες λεγοντας μου οτι το συστημα δεν λειτουργει σωστα κατα την αποψη τους. αν επιμενω μου ειχαν πει να το βαλουμε αλλα με δικη μου ευθυνη! οπως καταλαβαινεται καταλαβαινα οτι λενε κοτσανες αλλα δεν μπορουσα να παρω πανω μου το βαρος λειτουργιας του συστηματος και το θεμα παγωσε.
  3. ηλαδη εσενα φιλε μου το προβλημα σου δεν ειναι το προστιμο, ειναι το αν θα πληρωθεί με καρτα? αν τα εχεις στην τραπεζα κανε αναληψη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.